Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Се согласувам со вас за Кушчак. Некако безгласен ми е во шеснаесетникот. Како да му е страв да им викне и да ги искоординира, не прави излети, нема скок како ВДС, но сепак, рака на срце ко што би рекол Калински за пенали е одличен, рефлексите му се цврста страна. Стекеленбург од што го гледав на СП и последен пат што го гледав Ајакс - Реал, одлично ми бранеше, сепак на светсково од 5 гола што ги прими, 2 беа од пенал а не знам дали паметите како го одбрани слободниот удар на Кака на СП
Линдегард ќе си биде резерва тогаш, сепак млад е а како што кажав погоре, мислам дека треба да се земе голман со веќе стабилен и оформен карактер, како што беа постари кога дојдоа Шмајхи и Едвин, не да ми поминува низ пубертетски периоди додека е на голот, ко Хауард. Како и да е, само да не биде како еден што нејќам ни да му го спомнам името што ни бранеше многу одамна, а познат е ко венецијанскиот слепец
Филмот за Гигс кој го сака нека ми пише ПП.
Него, ви текнува на бацево?
Eдино нешто корисно што направи, oф леле, да играш за Јунајтед и после 3 години за Одензе
Линдегард ќе си биде резерва тогаш, сепак млад е а како што кажав погоре, мислам дека треба да се земе голман со веќе стабилен и оформен карактер, како што беа постари кога дојдоа Шмајхи и Едвин, не да ми поминува низ пубертетски периоди додека е на голот, ко Хауард. Како и да е, само да не биде како еден што нејќам ни да му го спомнам името што ни бранеше многу одамна, а познат е ко венецијанскиот слепец
Филмот за Гигс кој го сака нека ми пише ПП.
Него, ви текнува на бацево?
Eдино нешто корисно што направи, oф леле, да играш за Јунајтед и после 3 години за Одензе