Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се согласувам со вас за Кушчак. Некако безгласен ми е во шеснаесетникот. Како да му е страв да им викне и да ги искоординира, не прави излети, нема скок како ВДС, но сепак, рака на срце ко што би рекол Калински за пенали е одличен, рефлексите му се цврста страна. Стекеленбург од што го гледав на СП и последен пат што го гледав Ајакс - Реал, одлично ми бранеше, сепак на светсково од 5 гола што ги прими, 2 беа од пенал а не знам дали паметите како го одбрани слободниот удар на Кака на СП :)
Линдегард ќе си биде резерва тогаш, сепак млад е а како што кажав погоре, мислам дека треба да се земе голман со веќе стабилен и оформен карактер, како што беа постари кога дојдоа Шмајхи и Едвин, не да ми поминува низ пубертетски периоди додека е на голот, ко Хауард. Како и да е, само да не биде како еден што нејќам ни да му го спомнам името што ни бранеше многу одамна, а познат е ко венецијанскиот слепец :D:D:D
Филмот за Гигс кој го сака нека ми пише ПП. :)

Него, ви текнува на бацево?

Eдино нешто корисно што направи, oф леле, да играш за Јунајтед и после 3 години за Одензе :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А може да ми каже некој зошто никој не му верува на Линдегард ?

п.с Осеќам Митко нема да игра денес, Овен ќе дае гол :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Епа ќе го видите денеска. Овен и Чичаро во напад, Руни Берба Гигс на клупа. Наскоро и целиот состав. :)

Lindegaard, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio; Ando, Scholes, Gibson; Obertan, Owen, Chicharito

subs: TK, Wes, Berba, Rooney, Giggs, Nani, Bebe

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
XI: Lindegaard, O'Shea, Smalling, Evans, Fabio; Ando, Scholes, Gibson; Obertan, Owen, Chicharito 4-3-3

Стварно со силен состав сме оделе :icon_lol:

John O'Shea will captain United today. xD

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Зарем има дебитирано за Ман Утд,па да процениш дали е за прв голман или не???
ок, лошо се изразив, сакам да кажам дека е анонимец ниту сум слушнал за него ни па ти си слушнал за него,на таа основа не заслужува доверба освен можеби малку заради тоа што го ангажирале стручните кадри во Манчестер :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Линдегард облекол црвена маица под дресот за против уроци :Р

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Слабо првово полувреме...ич невоиграно делуваат нашиве///една смсилена акција немаше прво полувреме...

Дечкиве , нашиве противници , се гледа стандарден тим кој е воигран...па само на тоа не добија..
Квалитетот е на .наша страна, и овој состав е доволен за победата...само мора да се смени пристапот на играта во напад...
Се надевам дека Бебе ќе добие шанса....одамна не сме го гледале !!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе влезе бугарот ќе среди работа :)))

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Андерсон некако збунето делува , Еванс освен со фаул не може да одземи топка , не направи фаул па од него го примивме голот , Линдегаард за прв настап солиден , Гибсон дупка , Сколс како и секогаш добар....

Пс.. ќе ја вртиме изгледа пак 1-2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom