Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лол, шо се замарате? Како да не се замарам, кога го гледам Рајан како го остава срцето на теренот, а овој пичкарот Еванс играат ташак со него, ц.ц.цц.Абе шо се замарате море? Прво, поразов не е во првенство или ЛШ и не е со прв тим. Второ, Карлинг Куп драпај си ****, ова е само добра поука за младите да не летаат во облаци. И јебига сега то е то изгледа Барса ептен го импресионира Вест Хем, па овие пробаа да повторат нешто слично. Само кулирајте дечки ич долнио да не ве боли за поразов
Се читаме против Блекпул
![]()
Има реванш у ова или еден натпревар !?
Лол, шо се замарате? Како да не се замарам, кога го гледам Рајан како го остава срцето на теренот, а овој пичкарот Еванс играат ташак со него, ц.ц.цц.![]()
Лол, шо се замарате? Како да не се замарам, кога го гледам Рајан како го остава срцето на теренот, а овој пичкарот Еванс играат ташак со него, ц.ц.цц.![]()
Па кој кур, Рајан го гледам се мачи со 37 години, Анди најсторот, полуде, а Фабио и Рафаел се исти карактер ги обожавам !!! И најде овој Џони да си игра мајтап со Јунајтед и на Ферги му скисна, па го извади.Добро јас не го гледам, не знам баш шо се случува на теренот ама јебига брат shit happenes :kesa:
И јас мислев дека ќе изгубиме ама не до толку. Помалите екипи ги гледаат куповиве како шанса за себепромоција а поголемиве екипи за игра на младинците. Ако, нека губат, нека видат дека не е се` розово и колку труд вложуваат колегите нивни за една премиер лигашка победа. Подобро нека треснат вака на земја за друг пат да имаат на памет некои работи.
Ич не ме додира мене поразов, во ПЛ фала Богу дека друга ќе биде работата и одбранбената линија нема да е онаква. GGMU![]()
Дечко, стај прст на глава, пораз е!Абе шо се замарате море? Прво, поразов не е во првенство или ЛШ и не е со прв тим. Второ, Карлинг Куп драпај си ****, ова е само добра поука за младите да не летаат во облаци. И јебига сега то е то изгледа Барса ептен го импресионира Вест Хем, па овие пробаа да повторат нешто слично. Само кулирајте дечки ич долнио да не ве боли за поразов
Се читаме против Блекпул
![]()
Дечко, стај прст на глава, пораз е!