Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ние не губиме додека не губиме, ама коа ќе изгубиме тоа со стил мора да биде. Па Манчестер Јунајтед сме или кој :icon_lol:

Ќе прифатев секаков пораз од 1-2 гола разлика, ама ова е премногу, па макар било и пријателски натпревар. Еден Вест Хем да не победува со 4 - 0 ... нема оправдување за ова. Еванс слободно може да оди да носи топки во Транмере заедно со О'шеј. Денес само му давам една чиста 10ка на Андерсон, момчето плаче само за во прв тим. Се надевам дека Блекпул ќе си го добие заслуженото.

Абе шо се замарате море? Прво, поразов не е во првенство или ЛШ и не е со прв тим. Второ, Карлинг Куп драпај си ****, ова е само добра поука за младите да не летаат во облаци. И јебига сега то е то изгледа Барса ептен го импресионира Вест Хем, па овие пробаа да повторат нешто слично :pos: . Само кулирајте дечки ич долнио да не ве боли за поразов :) Се читаме против Блекпул :)

Абе шо се замарате море? Прво, поразов не е во првенство или ЛШ и не е со прв тим. Второ, Карлинг Куп драпај си ****, ова е само добра поука за младите да не летаат во облаци. И јебига сега то е то изгледа Барса ептен го импресионира Вест Хем, па овие пробаа да повторат нешто слично :pos: . Само кулирајте дечки ич долнио да не ве боли за поразов :) Се читаме против Блекпул :)
Лол, шо се замарате? Како да не се замарам, кога го гледам Рајан како го остава срцето на теренот, а овој пичкарот Еванс играат ташак со него, ц.ц.цц. :@:@:@:@

Лол, шо се замарате? Како да не се замарам, кога го гледам Рајан како го остава срцето на теренот, а овој пичкарот Еванс играат ташак со него, ц.ц.цц. :@:@:@:@

Добро јас не го гледам, не знам баш шо се случува на теренот ама јебига брат shit happenes :kesa:

Не знам зошто само Еванс го серите, ко и Фабио,Смолинг и ОШеј беа исто срање, да не зборвиме за Обертан,Бебе,Флечер,Хернандез и Македа...

Добро јас не го гледам, не знам баш шо се случува на теренот ама јебига брат shit happenes :kesa:
Па кој кур, Рајан го гледам се мачи со 37 години, Анди најсторот, полуде, а Фабио и Рафаел се исти карактер ги обожавам !!! И најде овој Џони да си игра мајтап со Јунајтед и на Ферги му скисна, па го извади.

И јас мислев дека ќе изгубиме ама не до толку. Помалите екипи ги гледаат куповиве како шанса за себепромоција а поголемиве екипи за игра на младинците. Ако, нека губат, нека видат дека не е се` розово и колку труд вложуваат колегите нивни за една премиер лигашка победа. Подобро нека треснат вака на земја за друг пат да имаат на памет некои работи. Не пцујам по никого зошто знам што значи лош ден, shit happens ко што вика Боби.
Ич не ме додира мене поразов, во ПЛ фала Богу дека друга ќе биде работата и одбранбената линија нема да е онаква. GGMU :)

И јас мислев дека ќе изгубиме ама не до толку. Помалите екипи ги гледаат куповиве како шанса за себепромоција а поголемиве екипи за игра на младинците. Ако, нека губат, нека видат дека не е се` розово и колку труд вложуваат колегите нивни за една премиер лигашка победа. Подобро нека треснат вака на земја за друг пат да имаат на памет некои работи.
Ич не ме додира мене поразов, во ПЛ фала Богу дека друга ќе биде работата и одбранбената линија нема да е онаква. GGMU :)

My man :icon_mrgr

Дечко, стај прст на глава, пораз е!

Дечко, стај прст на глава, пораз е!

Пораз на личности кои уште треба да учат. Ако де, нека им биде. Против Ливерпул - истиве ги сакам. И после пак. И пак и пак и пак додека не видиме дека научиле нешто. Така се прават играчи :))))

Еј алоооо.. И Ферги има душа бе.. Па редно е и Арсенал да освои некоја титула :icon_lol:

Сеа шала на страна.. Немора толку да се нервирате бе, не бидете смешни.. Па 2 пати по ред го освоивме купот, се знаеше оти кога тогаш ќе не избаци некој.. Сеа малце претерано 4:0, ама без нервози, сеа дечките ќе надокнадат со победи над Блекпул, Челзи и Арсенал..:):):)..и со освојување на првото место во ЛШ.. :) Не е толку битен поразов, колку што е битно враќањето во форма на Бербатов, Руни, Андо, Керик и нормално тие што играа добро до сеа да продолжат со таквите игри.. :)

Добро е што загубиме во Карлинг Куп, а не во некое поважно натпреварување.. Така да, уживајте и заборавете го поразов..

GLORY GLORY MAN UNITED!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom