Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден у Корнер вика овој камионов Туре кога ќе цркне 8 души треба да го носат не 6 :pos:

--- надополнето ---

First derby Giggsy has ever missed as a player. And he will be missed. Hopefully not too long

Немам зборови за овој човек, по 20 години играње испушти дерби.

Manchester+City+v+Manchester+United+Premier+KtdM9-PjIFIl.jpg

Manchester+City+v+Manchester+United+Premier+cjCBfDTfclql.jpg

Manchester+City+v+Manchester+United+Premier+lMeMs8KJwbbl.jpg

Manchester+City+v+Manchester+United+Premier+jXZ80qvnfz1l.jpg

Пу јаз`к, колку само сакав да ги тепаме денеска...

РАФАЕЛ ЅВЕР!!!

Како бе да не го сакаш? :pipi:

Колку само не бев во право кога го бранев Скарфејс, колку само ми е мило што Рафаелчо му покажа кој е кој во Манчестер, пичка аргентинска!!!

Видич си го враќа епитетот најдобар дефанзивец. Не е добро, не е ни лошо. Во сабота, се надевам, многу подобро. :)

Леле шо че биди од Рафаелчево само да се задржи долго време во Јунајтед, че биди страва од десен бек :) А оти беше заменет на полувреме не забележав? Ианку добар е резултатот, тие премногу беа агресивни и цврсти во средината, она црнцине ко некој коњи трчаат без умор. Ајде в сабота ќе тепаме Астон не се тоа што беа минатите сезони. :)

x610.jpg

raphael.jpg

:zver:

Само Јунајтед ме заеба за 9500 -.- :) х)
Многу тапа утакмица една асална шанса не видовме.

Како прво, оцена за целиот натпревар чиста 0. Одамна не сум гледал толку досадно дерби во англиско првенство, без буквално ниту една чиста шанса.

Најдобар играч денес Видич, столб во одбраната, но и општо целата дефанзива немаше некои проблеми.

Флечер исто така скрати доста топки, Керик и Парк некако ми беа незабележителни, а Нани беше тапа, ни еден асален потег, освен во финишот кога го проигра Браун, ама овој лошо реагираше.

Веројатно и не е ова лош резултат, но мислам дека во финишот можеше да се наметне малку повисок ритам и да се оди поотворено.

Сити изиграа добро, ние изигравме добро.

Доста напната утакмица, секоја грешка можеше да се плати со пораз, тимовите се пазеа. Ферги сакаше под никоја цена да не загуби од Гомнарите. Задоволен сум од нерешеното...на ОТ со Руни ќе има да ги мачкаме :)

Не знам која будала може да каже дека утакмицава беше "нула". Дерби као дерби, не очекувавте ваљда дека ќе се иде на све или ништо.
Бербатов изигра многу добра утакмица, само му фалеше уште еден класичен шпиц као Овен да ја држи задната линија од Сити на штрек. Вака Бербатов беше најдобриот плејмекер у Ман Утд сезонава ама немаше кој да реализира пошто у тврд натпревар крилата не може голови да постигнуваат.
Флечер не изигра добро као плејмејкер затоа што Керик го држеше Де Јонг (што е у реду), али Сколс пошто имаше жолт не можеше да го издржи Јаја. Па јаја уствари му помагаше на Бери со Флечер. Епа и Пирло да беше па со овие двајца не може.
П.С. Не знам дали го видовте на крај поздравот меѓу САФ и Манчини??? Тоа беше објаснение за цела утакмица. Сити очекуваа дека Ман Утд ќе тргне на победа, али САФ го заеба.

ах бербатов бербатов имаш ли ти кондиционен тренер или те мрзи да одиш мамката блгарска да ти ја е***
видовте ли каква свежина даде чичарито кога влезе трча прави притисок освојува топки а овој како статива и само мавта со рацете им кажува демек да нападнат
поштувам што има контрола на топка знае да ја задржи ама фудбалот се игра со трчање не со одење
не ми е јасен САФ што гледа у него :toe:

Ова е моментот :)

шо е моментов како млад мајмун го палат, го сетија уште од баерн дека нема живци и го провоцираат за да фаќа картони.
али забележи го тевез кој цигански потег го прави, стар мајмун :) си ја крева капитенската лента(демек) за да забележи судијата дека он е капитен, оти во екипата само капитенот има право на приговор.

шо е моментов како млад мајмун го палат, го сетија уште од баерн дека нема живци и го провоцираат за да фаќа картони.
али забележи го тевез кој цигански потег го прави, стар мајмун :) си ја крева капитенската лента(демек) за да забележи судијата дека он е капитен, оти во екипата само капитенот има право на приговор.

Ја реков шо го величат на рафаел ради некој потег, тие дека сакал да се тепа, стварно глупо изреагира рафаел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom