Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еден у Корнер вика овој камионов Туре кога ќе цркне 8 души треба да го носат не 6 :pos:

--- надополнето ---

First derby Giggsy has ever missed as a player. And he will be missed. Hopefully not too long

Немам зборови за овој човек, по 20 години играње испушти дерби.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Пу јаз`к, колку само сакав да ги тепаме денеска...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
РАФАЕЛ ЅВЕР!!!

Како бе да не го сакаш? :pipi:

Колку само не бев во право кога го бранев Скарфејс, колку само ми е мило што Рафаелчо му покажа кој е кој во Манчестер, пичка аргентинска!!!

Видич си го враќа епитетот најдобар дефанзивец. Не е добро, не е ни лошо. Во сабота, се надевам, многу подобро. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Леле шо че биди од Рафаелчево само да се задржи долго време во Јунајтед, че биди страва од десен бек :) А оти беше заменет на полувреме не забележав? Ианку добар е резултатот, тие премногу беа агресивни и цврсти во средината, она црнцине ко некој коњи трчаат без умор. Ајде в сабота ќе тепаме Астон не се тоа што беа минатите сезони. :)

:zver:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Само Јунајтед ме заеба за 9500 -.- :) х)
Многу тапа утакмица една асална шанса не видовме.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Како прво, оцена за целиот натпревар чиста 0. Одамна не сум гледал толку досадно дерби во англиско првенство, без буквално ниту една чиста шанса.

Најдобар играч денес Видич, столб во одбраната, но и општо целата дефанзива немаше некои проблеми.

Флечер исто така скрати доста топки, Керик и Парк некако ми беа незабележителни, а Нани беше тапа, ни еден асален потег, освен во финишот кога го проигра Браун, ама овој лошо реагираше.

Веројатно и не е ова лош резултат, но мислам дека во финишот можеше да се наметне малку повисок ритам и да се оди поотворено.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Сити изиграа добро, ние изигравме добро.

Доста напната утакмица, секоја грешка можеше да се плати со пораз, тимовите се пазеа. Ферги сакаше под никоја цена да не загуби од Гомнарите. Задоволен сум од нерешеното...на ОТ со Руни ќе има да ги мачкаме :)

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Не знам која будала може да каже дека утакмицава беше "нула". Дерби као дерби, не очекувавте ваљда дека ќе се иде на све или ништо.
Бербатов изигра многу добра утакмица, само му фалеше уште еден класичен шпиц као Овен да ја држи задната линија од Сити на штрек. Вака Бербатов беше најдобриот плејмекер у Ман Утд сезонава ама немаше кој да реализира пошто у тврд натпревар крилата не може голови да постигнуваат.
Флечер не изигра добро као плејмејкер затоа што Керик го држеше Де Јонг (што е у реду), али Сколс пошто имаше жолт не можеше да го издржи Јаја. Па јаја уствари му помагаше на Бери со Флечер. Епа и Пирло да беше па со овие двајца не може.
П.С. Не знам дали го видовте на крај поздравот меѓу САФ и Манчини??? Тоа беше објаснение за цела утакмица. Сити очекуваа дека Ман Утд ќе тргне на победа, али САФ го заеба.

Член од
16 јули 2010
Мислења
214
Поени од реакции
51
ах бербатов бербатов имаш ли ти кондиционен тренер или те мрзи да одиш мамката блгарска да ти ја е***
видовте ли каква свежина даде чичарито кога влезе трча прави притисок освојува топки а овој како статива и само мавта со рацете им кажува демек да нападнат
поштувам што има контрола на топка знае да ја задржи ама фудбалот се игра со трчање не со одење
не ми е јасен САФ што гледа у него :toe:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.084
Ова е моментот :)
шо е моментов како млад мајмун го палат, го сетија уште од баерн дека нема живци и го провоцираат за да фаќа картони.
али забележи го тевез кој цигански потег го прави, стар мајмун :) си ја крева капитенската лента(демек) за да забележи судијата дека он е капитен, оти во екипата само капитенот има право на приговор.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
шо е моментов како млад мајмун го палат, го сетија уште од баерн дека нема живци и го провоцираат за да фаќа картони.
али забележи го тевез кој цигански потег го прави, стар мајмун :) си ја крева капитенската лента(демек) за да забележи судијата дека он е капитен, оти во екипата само капитенот има право на приговор.
Ја реков шо го величат на рафаел ради некој потег, тие дека сакал да се тепа, стварно глупо изреагира рафаел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom