Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Не знам како сте можеле да изгубите од Фулам пред неколку утакмици
За нас се гола вода 3-1 на полувреме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како сте можеле да изгубите од Фулам пред неколку утакмициЗа нас се гола вода 3-1 на полувреме
Не знам како сте можеле да изгубите од Фулам пред неколку утакмициЗа нас се гола вода 3-1 на полувреме
Кога како стопери ти играат Флечер и Керик и без никаков креативен среден ред што сакаш ти повеќе? И вас да ви играат Диего и Сисоко стопери ќе видевме како ќе беше сега:smir:
Знамиња имаш овде а за кај нас тешко дека ќе најдеш.За маиците,вчера кажувавме бројчиња само, не запишаа таму и сега треба да дојдат за со Ливерпул утакмицата.Еве ти повеќе инфо
Ќе видиш што ќе ги снајде во недела, кога одбраната ќе ни е комплетнаНе знам како сте можеле да изгубите од Фулам пред неколку утакмициЗа нас се гола вода 3-1 на полувреме
Дечко ти многу некако почна да се палиш на Јунајтед. Да не размислуваш случајно за смена на клупските бои? :smir:Се кладам дека ќе има петарда на Олд Трафорд против Фулам :helou:
Дечко ти многу некако почна да се палиш на Јунајтед. Да не размислуваш случајно за смена на клупските бои? :smir:
Дури и кога е СТАРА? :smir::smir::smir:Кавалерот никогаш не ја напушта својата ДАМА![]()