Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се убаво Џену, туку што има останато од тоа големо ? :) Tака не залажува само... и во лето само Хендерсон од Сандерленд .. ако тоа е големо јас сум Биг Бен :)

Кога мислев големо мислев на број на играчи :) а мене ми е гајле дали се ѕвезди, ако се како Чичарито за вреќа семки земени, 5 пати поголем е ќејфот :)

Абеее, денес му е роденден на Дарен !!! Среќен 27ми роденден мајсторе иии барем јас очекува подобри игри од тебе, дека знам дека можеш многу повеќе !!! :back:

Нека му е среќен роденденот на Даренчо, и уште многу титули да си дочека со Јунајтед! GGMU!

Среќен Роденден Флеч и дај боже што побргу да си ја вратиш старата форма!

Туу од кога не сум пишал во темава, повеќето ме заборавивте а некои нови не ме ни знаат :D

Изгледа до мене е - не пишувам - момците растураат, срце ми полнат (Ерик - баш мечови по моја мерка хихих)

Нека му е среќен роденденот на овој грдиот :D

Нека му е среќен роденденот на Флечер, да игра уште многу натпревари во Јунајтед!

Среќен роденден Флечер ај вечер да го просчавиш со едно голче

Среќен Роденден копач над копачите, еден ден и капитен да станеш!

Кој ќе ви игра во одбрана денес?
Смалинг и Фабио? или се враќаат Рио/Рафаел?

Вечер у Струмица у Cafe 19 се собираме јас и неколку други фанови, кој е за дружба и заедничко навивање слободно нека ни се придруже. :)

Вечер у Струмица у Cafe 19 се собираме јас и неколку други фанови, кој е за дружба и заедничко навивање слободно нека ни се придруже. :)
Само да не не заебат, половина 19ка е за Арсенал. :)

+ кој иде, обавезно дрес!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom