Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам, ама според мене играч како Еикрем (иако е 20 години) не заслужува да игра во Молде.. Мене ми стои ова намерно дека е испратен на калење таму.. Кај Оле, наш човек.. :) Не за џабе има и бај бек опција.. :)

Иначе Погба стварно е голем талент.. Има постигнато неколку ѕверски голови.. Ама има време до дека да го видиме во прв тим, детето уште нема наполнето 18 години.. :)

Македа на 17 години титула ни донесе бе. :)

Добар беше Еикрем, ама барем на таа позиција имаме многу талентирани фудбалери. Пол Погба е звер, го пратам уште откако го купивме и очекувам за многу брзо време да добие шанса во првиот тим. Инаку на 15 март полни 18 години, така да од наредна сезона очекувам да настапува во Куп натпреварите. Мал е, ама има голем талент кој треба да се развива. :)

Исто така не заборавајте дека ние не сме Арсенал :devil3:

Македа на 17 години титула ни донесе бе. :)

Добар беше Еикрем, ама барем на таа позиција имаме многу талентирани фудбалери. Пол Погба е звер, го пратам уште откако го купивме и очекувам за многу брзо време да добие шанса во првиот тим. Инаку на 15 март полни 18 години, така да од наредна сезона очекувам да настапува во Куп натпреварите. Мал е, ама има голем талент кој треба да се развива. :)
И Руни беше мал, па... :)
Ако се докаже дечкото, нека крши кичми и на 18... :D

Еикрем замина поради преголема конкуренција за средниот ред. Погба, Морисон, Петручи, Џејмс. Ова се се одлични играчи кои имаат голем потенцијал.

Здраво на сите. Уживајте во историското освојување на 19та титула на Манчестер Јунајтед. Шитти и компанијата зад него можат само да попушат. Руни за претседател!

Da se pofalam, denes mi stigna 201010157232276104.jpg od Junajted kako i man-utd-woven-shorts_large.jpg :)

Sliki ke postiram od ponedelnik nekoj den :)

На Андо, у право е Дарк xD

Мојот нов потпис од пред 10-ина минути :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom