Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Неефикасниот Бербатов беше причината што не победивме убедливо !

Иначе добар натпревар , убава игра.....честито нека ни е пласманот !
Нека ни паднит некоја појака екипа, да видиме до кај сме ! :)
Ајде поздрав и пријатна вечер !

Како и да е, нека ни е честито првото место. Инаку за со Арсенал Флечер и Сколс/Андерсон треба да бидат во средниот ред, а Чичарито со Руни во нападот.

Чудно...не дадовте гол во 94 мин. :toe:
Е и мене ми е чудно како некои можат да бидат толку очајни, ама јбг.

Иначе честито прво место во група.
Ама Ернандез мораше да влезе во игра.

Ај нека ни се среќен и долг патот понатаму. Ги избегнавме шпанските екипи и Баерн. Остануваат и мој тип е дека ќе се паднеме со некој од италијанските (миланските) екипи и онака редовно ги плескаме последниве години :) Потоа Лион, Копенхаген :) и Марсеј. Не може да се падни секако Арсенал ако се втори, ако не тогаш Шахтјор останува како последна опција. Далеку подобар избор нели од Реал, Барселона, Баерн, Шалке, и Шахтјор ако биде прв таму.

Честито прво место во групата! Сега останува да чекаме кој ќе ни биде противникот!

Дечки, момци и девојки не ми се испуни желбата да дадеме едно 3-4 гола а и немаше да биде фер ипак Валенсија највише ги симпатишам од Шпанија така да резултатов фин си е.
Целта е исполнета, прво место у група сега на ждрепката да ни се падне фино тимче и така до финале.
Фала
Чао
Пријатно :back:

Пак ќе се паднеме со Милан, 90 посто. Ама јас би сакала со Копенхаген/Лион фала Богу, за да си ја осигураме ПЛ во фебруари месец, после ќе се замараме за ЛШ :icon_lol:

Ај честито нека ни е првото место :).. За утакмицава, ќе кажам оти беше стварно интересна, шанси и акции на двете страни, само нашите беа малце поголеми, ама не се бунам и со нерешено.. :)

За противник, некако 95% сум сигурен оти пак ќе одиме во Италија... Едноставно, Италија неможеме да ја избегнеме последните неколку сезони во ЛШ :).. Интер, Милан или Рома според мене...според формите (иако далеку е Февруари), само Милан може да ни направи проблеми..:icon_lol: А нормално, нема да ми пречи и Копенхаген да ни се падне :)..

ako e dobar doma si go nosi:))) hehehe. brat ne e fintata da odigra eden natprevar kako so treba, a na deset da e najslab na terenot. nema nikakva konstantnost vo igrata, ama ima srekna zvezda, ednas ke dade 5 gola i posle cela sezona ne moze da go smenat od prv tim. mislam deka Cicarito e so klasi podobar od bugarot, ama ako ne dobiva sansa ke propadne deteto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom