Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед Фан, договорете се по пп со скеч и одете оставете капар, али Devil guy, bobipp и остали од други градови немој да заебете...

Ќе дојдеме бе, Ѓаволи сме, а Ѓаволите не се заебаваат. :)
Само кажете ми кај ќе се гледа Јунајтед и каде и кога да се најдеме, кажав веќе дека нема шанси натпреварот да не го гледам.

Може бе, Комита те искара затоа што неправилно го напиша името на нашиот клуб... :)
Пиши пак ако си заинтересиран...

Znaci mi se javi tipacov od GAC balonov se dogovoriv bez kapar da mi rezervira termin (Nemoj nekoj da zaebe ke ve iskinam)
SABOTA - 19:00 - Balon GAC Kisela Voda (Kaj domot za slepi lica)
ajde uste ednas da se prebroime koj doaga sigurno dopisuvajte se vo "reply"

1. Skech
2. Mans

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy

И нема да играме 4+1, освен ако не е мала салата... ако до утре вечер не најдеме доволно играчи, јас ќе побарам, па ако треба и еден, двајца нека навиваат за некој лузерски тим, не мора сите Ѓаволи да сме... :icon_lol:

И нема да играме 4+1, освен ако не е мала салата... ако до утре вечер не најдеме доволно играчи, јас ќе побарам, па ако треба и еден, двајца нека навиваат за некој лузерски тим, не мора сите Ѓаволи да сме... :icon_lol:

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy

Јас сам за двујца јак, може мојта екипа и помаленка да биде :)
Мислејте за топка...

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy

Јас сам за двујца јак, може мојта екипа и помаленка да биде :)
Мислејте за топка...

2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy
7. Bobipp (Haha 7-ва како ми се падна :), а ќе го носам и дресот на Бекам :) )

Убо ако се гледа утакмицата во Т.Ц Бисер јас тука седам шо се вика преку улица, можи посе тоа одма да фатиме автобус за до Кисела Вода...јас на пример појма немам кај ви е тој балонот :)

Линдегард пред трансфер во Јунајтед?

Скоро сите медиуми во Норвешка го потврдуваат трансферот, а цената е 3.5 милиони, од кои 2 милиони се плаќаат веднаш, а останатите пари на месечни рати.

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy
7. Bobipp
8.++DarkAngel++
валда топки таму ке дават нема ние на што да мислиме
ако фалат уште играчи можам да најдам

Еве како го опишуваат Линдегард тие што го следеле подолго време:

lindegaard: commanding, brave, excellent size/physique + little bit "wacky" (doesn't mind mixing it), decent reflexes (especially shot stopping).

Кој и да се земе од овие двајца супер ќе биде.

1. Skech
2. Mans
3. Томи
4. Гаго
5. Devil_guy
6. ZZanchy
7. Bobipp
8.++DarkAngel++
9.Јунајтед_фан
валда топки таму ке дават нема ние на што да мислиме
ако фалат уште играчи можам да најдам
И како шо глеам се погласни се шпекулациите за Линдегард, добро би било да се земе. :)

Резервите водат 2-0 на полувреме против резервите на Виган стрелци Бебе и Вилијам Кин

Goal! Another stunning goal for Bebe. He volleys it from outside the box !
Резервите тепале 3:1, ова погоре е коментар за третиот наш гол, втор на Бебе... И еден гол, како што е пишано погоре постигнал Кин од пенал...

Едит: Еве го вториот гол на Бебе.. И првиот бил убав...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom