Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
se toa ubavo deka ima i od dr gradovi ali povekto se valjda od skopje ili vo skopje taka da mislam za 900 den ne e frka 6 7 dusi treba da dademe pari nemora site pa ke se rascistime posle vi daov predlog koj saka da dojde vo ramstor sum jas na rabota ke idam ke platam kapar ali neznam sea kolku e verojatnmo toa zaso mi se javi preska tipacot od balonoit mi rece so sum naprail dali ke doagam za kaparot taka da najveojatno veke go zafatile terminot neznam so da vi kazam misalm na lepe oci nikoj nema da ni dae temin ke pobaram utre pak ama ne ste seriozni
Druze pisav na site pp(osven na Tomi koj pisa sinoka i valjda ne go smenil mislenjeto) i ako ne se otkazal nikoj pisi do kolku si na rabota i kaj da se najdeme. Ako se soglasuvas ja i ti ke go platime kaparot, a oni ke ni dadat pari koga ke igrame.

Каков капар за Балон бе леле бе Скопјани што ви прават ц ц ц...И зошто не се игра на отворено/асфалт? Значи полесно ќе се повредиш на вештачката трава отколку асфалт. Но вие си знаете...

Како и да е, не рачунајте на мене, имам други планови и утакмици за викендов...

Иначе за турнирот е прашање дали и ќе се игра некогаш, овие организаториве од Челзи ептен ја замрсија работава...ова чисто информативно :)

Каков капар за Балон бе леле бе Скопјани што ви прават ц ц ц...И зошто не се игра на отворено/асфалт? Значи полесно ќе се повредиш на вештачката трава отколку асфалт. Но вие си знаете...

ЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!
Инаку, се гледаме во сабота, освен ако не испооткажат еден тон деца, па да си играм со моите во мојот термин :icon_lol:

Абе ајде не се пичете доете у сабота за Јунајтед ќе глеаме и ќе одиме да играме. И на крај краева ќе играме 4 + 1 и готово шо...

--- надополнето ---

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2223851,00.html
"Retirement is for young people," Ferguson said. "I'm too old to retire. I would have nothing to do."
Изјавава :))

jas sum do 6 vo ramstor koj saka neka dojde vo tnt it market od glavniot vlez odma e tuka pa ke se organizirame ke najdeme termin ke odneseme kapar

Јунајтед Фан, договорете се по пп со скеч и одете оставете капар, али Devil guy, bobipp и остали од други градови немој да заебете...

сеа зборев со од гац балонов чоеков се договорив ако е слободен терминот уште во сабота ке ми каже и ке ми го резервира без да оставиме капар ке ви пишам ако има онфо од него рече после 4 ке ми јави

ако има место за уште еден фан на јунаитед кажете

Znaci mi se javi tipacov od GAC balonov se dogovoriv bez kapar da mi rezervira termin (Nemoj nekoj da zaebe ke ve iskinam)
SABOTA - 19:00 - Balon GAC Kisela Voda (Kaj domot za slepi lica)
ajde uste ednas da se prebroime koj doaga sigurno dopisuvajte se vo "reply"

1. Skech
2. Mans

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom