Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лееј ме израдува денес МНОГУ победата ми дигна расположение :vozbud:
ЗАКОН!
GGMU!

Таман го повикаа........

Brown quits internationals

Wes Brown has announced his retirement from international football.

The 30-year-old defender was selected for England's midweek friendly against Hungary, but met with Three Lions manager Fabio Capello on Sunday to confirm his decision and withdraw from the squad.

Wes gained 23 caps between 1999 and March of this year, and his solitary international goal came in a 2-2 draw with Czech Republic in August 2008.

England have not yet replaced Wes, or Paul Robinson, who announced his own retirement on Saturday, in the squad for Wednesday's friendly. Wayne Rooney is United's sole representative in the 21-man squad.

Mnogu mi napravi kef Chicarito koga go bakna amblemot posle golot!

Da ne ja ima nekoj taa slika?

Откако конечно се дограбив до интернет дури во овие доцни вечерни часови да искоментирам и јас нешто. Како за прв официјален натпревар и со оглед на јачината на противникот резултатот е повеќе од задоволувачки. Чичарито е дефинитивно голем талент и мислам дека ќе направи бум оваа година во ПЛ (за зошто да не и ЛШ :) ) Горе-долу сите линии во тимот функционираат и покрај многуте измени што имплицира дека тимот е доста уигран, што е многу важно. Сега со нетрпение чекам да почне ПЛ и да почнеме во добар ритам. 3-4 победи на стартот не би биле лоши. Да им смрзнеме малце крв на ривалите во борбата за титулата. :)

П.С. Денеска старците :cuc:

Па беше ред и јас да земам пари на вас....Конечно... Квотата од 3,10 беше топ... И како шо реков пред да почне мечот, типував на вас и не погрешив....

Честито победа и титула

Па беше ред и јас да земам пари на вас....Конечно... Квотата од 3,10 беше топ... И како шо реков пред да почне мечот, типував на вас и не погрешив....

Честито победа и титула

Сезонава типувај почесто на нас и ќе станеш богат - гарантирам :) Инаку и мене ми беше малку чудна квотата, ама тоа ти - сеа за у ПЛ може да им текне и по 1.10 да даваат на МЈ..! :pos2:

ФАЛА за честитките бтв :smir:

Тва е Манчестер Јунајтед! Љубовта ги праве посилни, омразата и неправдата незапирливи! Честито титула! Така как шо ги гледам стојат ептен гладни, ме фаќа "паника" да не направат нешто ненормално - ПОПАРА! :)

Neka ni e cestito pobedata .. utakmicata ja gledav na rabota i ednostavno poludev :) ovie Meksikancite ovde vo Teksas se ludi po 4ikarito .. dobar start na sezonata vo sekoj slu4aj ..

Сега ја спуштив утакмицата од нет и ја изгледав повторно, на голот на Чичарито Тери бараше игра со рака :icon_lol:

Него, Капело му се налутил на Фергусон зошто рекол Керик нема да е фит и САФ изјавил: „'I can only apologise,' said Ferguson. 'I was certain he was out for two weeks then he came and said he was fit.'

:pos:

--- надополнето ---

А за Озил:

He said: ‘At the moment we have got a great squad, I don’t need to add to it. I trust them. There are a lot of clubs interested in Ozil.’

Asked whether United are one of them, Ferguson said: ‘I didn’t say that. I don’t know.’

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom