Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Лееј ме израдува денес МНОГУ победата ми дигна расположение :vozbud:
ЗАКОН!
GGMU!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Таман го повикаа........

Brown quits internationals

Wes Brown has announced his retirement from international football.

The 30-year-old defender was selected for England's midweek friendly against Hungary, but met with Three Lions manager Fabio Capello on Sunday to confirm his decision and withdraw from the squad.

Wes gained 23 caps between 1999 and March of this year, and his solitary international goal came in a 2-2 draw with Czech Republic in August 2008.

England have not yet replaced Wes, or Paul Robinson, who announced his own retirement on Saturday, in the squad for Wednesday's friendly. Wayne Rooney is United's sole representative in the 21-man squad.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Mnogu mi napravi kef Chicarito koga go bakna amblemot posle golot!

Da ne ja ima nekoj taa slika?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Откако конечно се дограбив до интернет дури во овие доцни вечерни часови да искоментирам и јас нешто. Како за прв официјален натпревар и со оглед на јачината на противникот резултатот е повеќе од задоволувачки. Чичарито е дефинитивно голем талент и мислам дека ќе направи бум оваа година во ПЛ (за зошто да не и ЛШ :) ) Горе-долу сите линии во тимот функционираат и покрај многуте измени што имплицира дека тимот е доста уигран, што е многу важно. Сега со нетрпение чекам да почне ПЛ и да почнеме во добар ритам. 3-4 победи на стартот не би биле лоши. Да им смрзнеме малце крв на ривалите во борбата за титулата. :)

П.С. Денеска старците :cuc:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па беше ред и јас да земам пари на вас....Конечно... Квотата од 3,10 беше топ... И како шо реков пред да почне мечот, типував на вас и не погрешив....

Честито победа и титула

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Па беше ред и јас да земам пари на вас....Конечно... Квотата од 3,10 беше топ... И како шо реков пред да почне мечот, типував на вас и не погрешив....

Честито победа и титула
Сезонава типувај почесто на нас и ќе станеш богат - гарантирам :) Инаку и мене ми беше малку чудна квотата, ама тоа ти - сеа за у ПЛ може да им текне и по 1.10 да даваат на МЈ..! :pos2:

ФАЛА за честитките бтв :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тва е Манчестер Јунајтед! Љубовта ги праве посилни, омразата и неправдата незапирливи! Честито титула! Така как шо ги гледам стојат ептен гладни, ме фаќа "паника" да не направат нешто ненормално - ПОПАРА! :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Neka ni e cestito pobedata .. utakmicata ja gledav na rabota i ednostavno poludev :) ovie Meksikancite ovde vo Teksas se ludi po 4ikarito .. dobar start na sezonata vo sekoj slu4aj ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега ја спуштив утакмицата од нет и ја изгледав повторно, на голот на Чичарито Тери бараше игра со рака :icon_lol:

Него, Капело му се налутил на Фергусон зошто рекол Керик нема да е фит и САФ изјавил: „'I can only apologise,' said Ferguson. 'I was certain he was out for two weeks then he came and said he was fit.'

:pos:

--- надополнето ---

А за Озил:

He said: ‘At the moment we have got a great squad, I don’t need to add to it. I trust them. There are a lot of clubs interested in Ozil.’

Asked whether United are one of them, Ferguson said: ‘I didn’t say that. I don’t know.’

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom