Сум го преспала натпреварот,кога се разбудив мислев дека ке видам победа но кога видов :nesvest:не ми се веруваше,повеке ке ме боли пораз од аматери отколку од Челзи,Арсенал,или било кој...добро е што не сум го гледала натпреварот зашто ке сум имала нервози:uvo:па добро бе човек како се најде Карик да шутира пенал

како можеле да не се залагат на терен,па треба срцето да го остават а не како балерини да играт:kesa:највеке ми е мака што парите од Роналдо не ги потрошивме како што треба туку купивме слободен играч плус Валенсија кој и не верувам дека ке го замени Роналдо...ни отидоа класа играчи а Ферги не најде вистински играч за да го замени Роналдо...одбраната ни е нула...а ако така планират да играт и наредните натпревари нека се простат од 4 титула по ред.Очекувам Ферги да им очита лекцијата...немојте да кажете дека тоа било лош ден на целата екипа кога не е...ај разбирам да имале ама против Барнли?:nesvest:незнам веке што да кажам немам коментар:uvo:
Ке се бориме како и секогаш,немај гајле ама од кај знаеш можеби пак ке завршиме први,сети се на претходната сезона итаа пред неа и се ке ти стане јасно.Ајт сега гитла,тешете се само.Еден е Шампион еден е Јунајтед...и секогаш да губат и во втора лига да се тие секогаш ке се во нашите срца.