Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае кога да си се врати Манчестер, ајде де, ви кажав, секогаш се такви на почетокот...не се секирајте...кога сите ќе ја потрошат енергијата, тогаш Јунајтед ќе удри...

а фановите на Лузерпул можат да ни се фатат, големината на тимот се гледа во титулите а не во 2-3 изгубени натпревари...

Ае не паѓајте у депресија.
Ќе се врата Рио и Видич и све ќе дојде на ред.
Ќе се борите и сезонава за титула. (за штета)
Само ќе се борите... :tv:

поЗ...:helou:

Читам сега, и гледам има некој што ги бараат Рио и Видич. Јас мислам дека не е до нив работата, по што според коментариве што ги читам, синоќа одбраната била супер. Вас ви фали Роналдо. Роналдо беше играч кој при таков бункер на противникот, успеваше да го разбие. Роналдо беше играч кој при негативен резултат, успеваше да изнуди некој пенал, и сето тоа резултираше со гол. Ај се надевам дека во наредниве тешки натпревари ќе успеете да извлечете добар резултат, и да прикажете многу подобра игра, и дека понатаму Нани и Валенсија ќе се разиграат, и достојно ќе го заменат Роналдо оваа сезона. :smir:

Сум го преспала натпреварот,кога се разбудив мислев дека ке видам победа но кога видов :nesvest:не ми се веруваше,повеке ке ме боли пораз од аматери отколку од Челзи,Арсенал,или било кој...добро е што не сум го гледала натпреварот зашто ке сум имала нервози:uvo:па добро бе човек како се најде Карик да шутира пенал:tapp:како можеле да не се залагат на терен,па треба срцето да го остават а не како балерини да играт:kesa:највеке ми е мака што парите од Роналдо не ги потрошивме како што треба туку купивме слободен играч плус Валенсија кој и не верувам дека ке го замени Роналдо...ни отидоа класа играчи а Ферги не најде вистински играч за да го замени Роналдо...одбраната ни е нула...а ако така планират да играт и наредните натпревари нека се простат од 4 титула по ред.Очекувам Ферги да им очита лекцијата...немојте да кажете дека тоа било лош ден на целата екипа кога не е...ај разбирам да имале ама против Барнли?:nesvest:незнам веке што да кажам немам коментар:uvo:

[zEUs];2838571 напиша:
Ае не паѓајте у депресија.
Ќе се врата Рио и Видич и све ќе дојде на ред.
Ќе се борите и сезонава за титула. (за штета)
Само ќе се борите... :tv:

поЗ...:helou:

Ке се бориме како и секогаш,немај гајле ама од кај знаеш можеби пак ке завршиме први,сети се на претходната сезона итаа пред неа и се ке ти стане јасно.Ајт сега гитла,тешете се само.Еден е Шампион еден е Јунајтед...и секогаш да губат и во втора лига да се тие секогаш ке се во нашите срца.

Сум го преспала натпреварот,кога се разбудив мислев дека ке видам победа но кога видов :nesvest:не ми се веруваше,повеке ке ме боли пораз од аматери отколку од Челзи,Арсенал,или било кој...добро е што не сум го гледала натпреварот зашто ке сум имала нервози:uvo:па добро бе човек како се најде Карик да шутира пенал:tapp:како можеле да не се залагат на терен,па треба срцето да го остават а не како балерини да играт:kesa:највеке ми е мака што парите од Роналдо не ги потрошивме како што треба туку купивме слободен играч плус Валенсија кој и не верувам дека ке го замени Роналдо...ни отидоа класа играчи а Ферги не најде вистински играч за да го замени Роналдо...одбраната ни е нула...а ако така планират да играт и наредните натпревари нека се простат од 4 титула по ред.Очекувам Ферги да им очита лекцијата...немојте да кажете дека тоа било лош ден на целата екипа кога не е...ај разбирам да имале ама против Барнли?:nesvest:незнам веке што да кажам немам коментар:uvo:

Ке се бориме како и секогаш,немај гајле ама од кај знаеш можеби пак ке завршиме први,сети се на претходната сезона итаа пред неа и се ке ти стане јасно.Ајт сега гитла,тешете се само.Еден е Шампион еден е Јунајтед...и секогаш да губат и во втора лига да се тие секогаш ке се во нашите срца.

Не сакам да правам никакви караници но само сети се минатата сезона кога губевте во првите кола го немавте роналдо кој беше повреден а се вративте во игра и ја освоивте титулата со него од кога се врати од повредата така да мислам роналдо ви беше клучен играч а не најдовте достојна замене за него и btw Македа е подобар од овен :smir:

Не сакам да правам никакви караници но само сети се минатата сезона кога губевте во првите кола го немавте роналдо кој беше повреден а се вративте во игра и ја освоивте титулата со него од кога се врати од повредата така да мислам роналдо ви беше клучен играч а не најдовте достојна замене за него и btw Македа е подобар од овен :smir:
Е ај ти сети се сезоната пред тоа..Ако не се лажам тогаш го имавме Роналдо па пак киксиравме на старт...

-Со Рединг 0:0
-Портсмут 1:1
-пораз од Шити 1:0

Баш памтам за овие 3 натпревара бев у Грција..И после поразот од Шити,чичко ми ми пиша..Ајде врати се бе,Манчестер неможе без тебе :):):)..

И потоа имаа серија победи,се додека не одиграа 2:2,кај вас,кога Галас ни даде гол во 93-та...

Сепак гледам идат тешки натпревари и по малце се плшам..Но се надевам на барем 7 поени од можните 9 (против Арсенал,Тотнем и Шити)

Мене ми беше тоа зборот,гледам пола и повеке анти манчестеровци се запалиле по поразот на Јунајтед како којзнае што да добијат со тоа...па полека бре 2 коло е... а веднаш сите рипат.Ке се виде во Мај,а еден играч не го прави тимот.

Е ај ти сети се сезоната пред тоа..Ако не се лажам тогаш го имавме Роналдо па пак киксиравме на старт...

-Со Рединг 0:0
-Портсмут 1:1
-пораз од Шити 1:0

Баш памтам за овие 3 натпревара бев у Грција..И после поразот од Шити,чичко ми ми пиша..Ајде врати се бе,Манчестер неможе без тебе :):):)..

И кога се вратив имаа серија победи,се додека не одиграа 2:2,кај вас,кога Галас ни даде гол во 93-та...

Сепак гледам идат тешки натпревари и по малце се плшам..Сепак се надевам на барем 7 поени од можните 9 (против Арсенал,Тотнем и Шити)
мислам дека си грешка на почетокот првите 2-3 кола роналдо не играше поради операцијата која ја направи после европското а инаку ова дерби со Арсенал ќе биде интересно

Мене ми беше тоа зборот,гледам пола и повеке анти манчестеровци се запалиле по поразот на Јунајтед како којзнае што да добијат со тоа...па полека бре 2 коло е... а веднаш сите рипат.Ке се виде во Мај,а еден играч не го прави тимот.

Не го прави ама кај вас 1 играч го правеше тимот со по 40 гола во сезона

Овен е најпромашениот трансфер во историјата на фудбалот. Колку и да даде голови пак ќе си биде дрво...

мислам дека си грешка на почетокот првите 2-3 кола роналдо не играше поради операцијата која ја направи после европското а инаку ова дерби со Арсенал ќе биде интересно
Зборам за сезоната 2007/2008..

Едит: Сеа се сетив...Роналдо добил црвен,мислам дека беше со Рединг,но не се сеќавам дали директен или по 2 жолти,бидејќи не го гледав натпреварот...Ако не се лажам бил директен,па мислам дека потоа не играше против Портсмут,Шити и Сандерленд..Сепак не ме фаќај за збор не сум 100% сигурен...

И ај доста за него..Ќе докажеме дека сме силен тим и без него..Ако не освоиме ПЛ оваа година,сите ќе викат Манчестер не го бива без Роналдо...Но прво нека кажат кој тим освоил 4 пати по ред ПЛ??? До сега во историјата на ПЛ,ако не се лажам , најдолга низа е 3 титули по ред,а тоа само му има успеано на Манчестер и тоа ДВА ПАТИ!

Поздрав!

Браво за статистиките, а сега да се вратиме на муабетот "кој ќе лета прв од Манчестер доколку не земат титула"...јас гласам за сите

Што е ова. Срамота од второ лигаш да губиме али ке биде подобро поз

Браво за статистиките, а сега да се вратиме на муабетот "кој ќе лета прв од Манчестер доколку не земат титула"...јас гласам за сите

Кога би бирал кој да лета,не знам кој би избрал...Но сепак сите е престрого...Ама едно е сигурно...НИ ТРЕБА НАПАЃАЧ!!!!

Што кога ги имаме Овен,Руни,Бербатов,Македа..Од овие...Овен моментално игра ептен слабо,Бербатов се освестува,но мислам дека не е некој силен голгетер..Македа,тој е млад и неискусен,неможе со Македа успех во ЛШ...Руни,вчера можда не беше ништо посебно,но сите знаеме кој е најпожртвуван на теренот..Руни со уште еден врвен напаѓач и противниците ќе немат спас...

Овен е најпромашениот трансфер во историјата на фудбалот. Колку и да даде голови пак ќе си биде дрво...

Реков јас..

После овој пораз незнам што чека Ферги нека ги доведе Ван Дер Варт од Реал перфектно ќе се вклопи во играта...Нам ни треба креативе..

Уште кога видов дека Карик ќе го изведува пеналот си кажав во себе,,Ајт ни отиде пеналот..Незнам зошто Руни не го изведе или Гигс кој беше број 1 на теренот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom