Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.193
- Поени од реакции
- 1.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И добро немаме титула во Премиер Лигата досега. И што сеа? Па затоа имаме 5 титули во Лига на Шампиони, а вие имате 2.Др-Кулен,велики познавачу,дај потсети ме ако сакаш КОГА беше последната титула на Лузерпул ВО Премиер Лигата????![]()
![]()
И добро немаме титула во Премиер Лигата досега. И што сеа? Па затоа имаме 5 титули во Лига на Шампиони, а вие имате 2.
Значи денеска се случи дебакл, да си играат мајтап играчите на Барнли со нашите. да ми велеше некој ќе го направев будала.
Последиците од овој пораз мислам дека ќе се осетат и во наредните 2 кола во кој мислам дека има реални шанси да загубиме, сабота од Виган и со Арсенал кој ако играме вака, ќе не прегази максимално.
Денес сум крајно разочаран од играта на Руни кој воопшто не се залагаше, не беше пожртвуван како што знае и умее и тоа беше една од причините зошто загубивме.
Друга причина е судијата со помошниците кој при 0-0 ни поништија чист гол, а во второ пол. имаше уште еден пенал кој не беше досуден ама тоа.
Тешка ќе е за нас сезонава ако не се вразуми Ферги и да почне да мава клоци и шамари по соблекувална!
Брат јас верувам ама еве гледам сега, после Арсенал сме играле со Тотенхем па со Сити, уште 2 евентуални порази би можеле да бидат тие.
Посебно делот од 0:19 - 0:36
Пост на место, со дечково сме на иста бранова должина!Да ти се мочам во екипата!
Подхитно купување креативец и сите останати фаци кои мислат дека се вип и дека имаат гарантирано место во прв тим, чистачи во вецето за послуга што е на Олд Трафорд, без право на попуст при купување на годишни карти!!!
Ова ќе им биде на Барнсли едина победа во цела сезона и на крај кога ќе завршат со освоени 5 бода, среќни ќе си одат во Чемпионшип, поради победата над Шампионот! Пу јазк да ти се посерам во тимот, ми ја посраа цела вечер...мамицата, сестрите и се женско во фамилија!!!
Не ме интересираат коментари од типот "ама не се уште спремни...секогаш на почеток вака го јадеме од сите...треба да се навикнат некои играчи...к*р се стресе...не го вреѓајте тимот, има некој што го сака...и слични патетики..."
Па не е ова нискоразредна екипа, па да си игра ку*ташак кој ќе стигне со нив...ќе дојде Ливерпул и ќе им дадат 7, или Арсенал 5, а Челзи ќе се брани вака така, ама битно ќе ги плесне...и после што? Пиштол во клепка директно...
И Long Live United и Glory glory и све у три лепе нека тера...
До кога ви се повредени рио и видич? :salut: