Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од целиов твој пост не се согласувам само во делот за Фергусон.. Јас мислам дека Манчестер денес не е Манчестер ради Хјуз,Кантона,Бекам,Роналдо или Руни него е ради тој човек..едноставно тој го направи тимот она што е денес.. И мислам дека нема газда на планетава кој доколку е сопственик на Ман.Ју. кој би можел да му даде отказ.. сметам дека Ферги е и повеќе од свесен до кога би можел да го менаџира клубот и дека не би го држел тоа место доколку не е подготвен за тоа..

Никој не рече дека треба да го избркаме, не го вртете погрешно муабетот. И јас знам дека ќе си оди самиот кога ќе треба. Јас коментитрав дека тоа "треба" да не случајно се наближува. Со тоа не значи дека за мене не вреди Фергусон, други така ги извртуваат моите постови ама не е така.

Фергусон ни малце не е глуп...ама он го донесе бербатов за да го врати системот ко со Ван Нистерлој пошо реално гледано Бербатов е таков тип на играч,можда е малку поподвижен и креативен..ама очигледно е дека Бербатов не ги оправдува парите вложени во него..цела сезона лани го форсираше него иако кога играше Тевез играта имаше друга димензија..
Фергусон не е глуп ама е тврдоглав..

За жал Берба во Јунајтед игра поповлечено и го нема Бекам да им ги мести топките па тие само да се поклонуваат за да дадат гол :toe: :smir:

Никој не рече дека треба да го избркаме, не го вртете погрешно муабетот. И јас знам дека ќе си оди самиот кога ќе треба. Јас коментитрав дека тоа "треба" да не случајно се наближува. Со тоа не значи дека за мене не вреди Фергусон, други така ги извртуваат моите постови ама не е така.
не ви ја знам историјата на муабетите ме мрзи да барам наназад..ама како и да е отприлика ист став имаме за работите...

Децава ги растуриле Барнли со 5-1 на гости.Кинг x2,Кин x2 и Петручи.

57028335.jpg

X
Интересна статија во врска со тоа кои ни биле најдобри голмани, вреди да се прочита.

1. Peter Schmeichel
2. Edwin Van Der Sar
3. Fabien Barthez
3. Tim Howard

Најверојатно Глејзери се спремале да го продадат Руни, Олд Трафорд и Керингтон центарот за да го покријат долгот. Се надевам дека нема да се оствари вакво нешто! Не дај боже!

Најверојатно Глејзери се спремале да го продадат Руни, Олд Трафорд и Керингтон центарот за да го покријат долгот. Се надевам дека нема да се оствари вакво нешто! Не дај боже!

Да да Олд Трафорд ќе го продадат, па има голи на сред плоштад да ги запалат.Не верувај во статии од гоал,дејли меил,сан и остали, верувај само на manchester evening news,skysports,bbc,eurosport.Олд Трафорд е стар 100 години, Керингтон е најголем тренинг центар во Англија и пошироко сигурен сум со оглед на тоа што има вклучено 4 фудбалски терени + паркинзи,ресторани итн. а за Руни плативме 25 милиони, нема шанси да го дадеме така лесно.

За долговите има рок да се платата до 2013 мислам, така да не пачинете уште од сеа, само молете се Сер Алекс да ни остане до тогаш.

Жан и Канал.. а бе вие да се сретнете у живо ќе се исколете бе бате... ПО СМИРЕНО МАЛЦЕ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom