Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Карлито Тевез 0-1,иако имаат подобра игра од нас Јунајтед води:back:

Конечно и тевез да погоди после толку време. Ај нека даде уште еден да му се врати самодоверба.

Браво за Тевез само напред....

Карлито,Карлито,Карлито,Карлитооооооооо.....Заслужува да игра:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Лееееј ама гол. Ц Ц Ц Како што пишав погоре еден гол е потребен и глејте го сега како игра. После толкава пауза веќе 2 гола даде, а е 34 минута. Осеќам дека хет трик ќе праи.

пред крај на 1 пер. разултат е 0-2 за НАС. двапати Тевез

Супер прво полувреме.Тевез беше најдобар.Првиот гол му беше од добра реакција,а вториот гол WOW!!!!0-2 е голема предност.Се надевам дека Рио не се повреди и судијата ни поништи чист гол,а Руни промаши зицер,ама простено му е.

Одлично прво полувреме, првите 5-10 минути само како да не бевме присутни на теренот, лошо додававме но од тогаш супер игра, Тевез одличен па се надевам дека во второто ќе влезат некој од помладите играчи, за стандардните да одморат:helou:

ууу 2риот гол на тевез мајсторски ..одлична игра на целиот тим

кажав ја дека Тевез на утакмицава ќе се докаже и мислам дека Фергусон ќе треба да му даде шанса и со Интер од првата минута. само напред нека продолжат вака и наша е победата

Супер супер, фантастична игра. Не се ни примеќа отсуството на Роналдо и Берба...едноставно ако вака продолжиме ќе бидам презадоволен:)

Колку сум задоволен од играта, толку и не сум.
Правиме многу грешки во одбраната, кои тим како Интер ќе ги казни (доколку продолжиме да ги правиме).

:nesum:

Браво за Тевез, време беше да проработи и да не подсети всушност кој е и колку вреди. Мое мислње дека Тевез е подобар тандем со Руни. како господ да ме слушна сабајлето кога му посакав на Тевез среќа и добра игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom