Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки и од мене за петардата, за двата нови рекорди, за комплетната игра на ШАМПИОНИТЕ .... :smir:

Посебно ми се бендиса играта на Гигс, денеска беше целосно во елемент - сечеше топки на своја половина, а на противничкиот дел сите пасови му беа под конец.

И како што изјавил лисецот САФ, мириса на титула хехехехехе

Не да мириса, копа смрди! :pos:

а на роналдо двата? Оо
зашо само 3 има? нешто пропуштам јас?!!?
Почекај едно 20 минути, би требало да ги стават. :)

Ајде честито победа мириса на уште една титула во ПЛ:smir:

Еве ме и мене конечно назад, головите може некој да ги постира?

ОК не видов :D:D:D фала.

Петардаааааа!!! Газење!
Овие од А1...им се измеша распоредот на програми. Поради ПЕТАРДАТА на Јунајтед им се продолжија вестите за уште 5-10 минути:pos2::pos2:... Битно сите голови ги имаше

Уууу, Астон Вила газат исто како нашиве, тепале денеска против Портсмут у гости, па моменталната табела е ваква:

1 - Манчестер Шампионот = 50 (+29)
2 - Лузерпул = 47 (+22)
3 - Астон Вила = 47 (+14)
4 - Челзи = 45 (+29)

Со денешнава петарда имаме заедно со Абрамците иста, највисока гол разлика

:olee::olee::olee:
Каква феноменална победа :vozbud::vozbud::vozbud: да ни се множат уште многу вакви петарди :).

Браво за Ван Дер Цар што го сруши рекордот од 11 натпревари без примен гол и нормално браво за одбраната (така е кога ќе застанат Фердинанд и Видич - столбовите на одбраната).

Браво за петардата, головите беа кој од кој поубав :). Колку само сакаше Роналдо да постигне гол и успеа во тоа и многу ми е мило што си ја врати самодовербата за уште повеќе голови. Viva Ronaldo, Viva Ronaldo, Running down the wing, Hear United sing, Viva Ronaldo...

После тешкиот и напорен ден благодарение на Ѓаволите (знаат тие кога да ме израдуваат:)) сега можам да си легнам и мирно да спијам. А Ѓаволите само нека продолжат да газат вака како што почнале и титулите се наши :icon_lol: :helou:

Long Live United!!!

Нема што да се каже повеќе едноставно ПЕРФЕКЦИЈА ШТО ЈА МОЖАТ САМО НАЈДОБРИТЕ И НАЈГОЛЕМИТЕ. Честито момци и големо благодарам за оваа радост што ни ја пруживте.
GLORY GLORY MAN UNITED

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom