Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Парк иако не погоди игра најдобро од сите незнам што толку сте му се стилиле ... неможе да погоди неможе .. не е секогаш да дадеш гол ...гледајте малце како игра он ја влече цела игра.. ..Бтв првиот пост го посветувам на манчестер јунајтед
Добредојде во најдобриот фанклуб на светот...

Димче гол и дадол а?...не сум во можност да го гледам натпреварот како игаме?

Прво полувреме премногу шанси,но не успеавме ниту една да искористиме...затоа оваа второ преку прекрасна акција берба се најде на вистинското место...во овие моменти некако како да чуваме резултат...а и крај се ближи :smir:

Парк иако не погоди игра најдобро од сите незнам што толку сте му се стилиле ... неможе да погоди неможе .. не е секогаш да дадеш гол ...гледајте малце како игра он ја влече цела игра.. ..Бтв првиот пост го посветувам на манчестер јунајтед

Добредојде и од мене!!!:smir:

уффф срцето ми застана од оваа стативата на тунчај....честото победа ѓаволи..одиме кон врвот!!!!!!!!

Крај ., Боро погодија статива во 3.30 во продолжение ама имаше 2-3 во офсајд., ако беше гол и ако го признаеја можам само да милам што ке му се десеше на судијата . кога ке го грабнеше Ферги.

Честито

Ајде нека ни се множат...Ливерпул ви ар каминг.

ѓаволи ајде нека ни е честито победа... 1 полувреме слабо играјааме ама 2 се подобрииме... парк заслужуваше да даде гол.. браво за берба и за целиот тим

уффф срцето ми застана од оваа стативата на тунчај....честото победа ѓаволи..одиме кон врвот!!!!!!!!
Same here...покрив очи и слушам као мава статива :) Честито Победа ѓаволи 7 бода лузерпул,6 бода челзи.Мораме да ги користиме шансите и дефинитивно Сколс моментално е јадрото на пас играта на манчестер.И уше еднаш Честитки за победата ѓаволи:)

Ajde i od mene neka ni e cestita pobedata...samo malku me zagrizuva realizacijata...poslednite 2-3 natprevari samo po 1 gol.......ali pobeda si e pobeda......pozz Red Devils

Честито победа
според мене парк изигра најдобро иако не даде гол (мое мислење)
а со роналдо не знам што е работава изглеа не може да си ја намести убаво фризурата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom