katalonec5
Mes que un club
- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 121
Минатото коло сите големи екипи победија сеа сите нерешено луди се тие англичаните али ипак мислам дека манчестер и оваа година ке земе титула во англија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RONALDO'S A TEEN HERO
CRISTIANO RONALDO has rescued the career of an injury-stricken teenager by paying his medical bills.
The Manchester United star offered his help after hearing that Joao Santos — an 18-year-old goalkeeper with Amora in Portugal — had suffered cruciate ligament damage in his left knee.
![]()
...
So far Ronaldo has paid a £4,000 bill for the operation by leading surgeon Antonio Martins at the Santа Ana Hospital in Cascais.
He is also paying out £200 a week for Santos’ rehabilitation sessions with the Portuguese national team physiotherapist Antonio Gaspar.
:bravo:
и + неважечкиот гол на роналдо
http://www.metacafe.com/watch/2165141/ronaldos_uncounted_goal_vs_tottenham_13_12_2008/
Шампионите отпатуваа за Јапонија...Ќе играт со Гамба Осака во полуфинале, а во финале можат да се сретнат ( а и ќе се сретнат:baehсо Пачука или Лига де Квито.
Имало само една измена во составот кој отпатувал, наместо Бен Фостер, заминал Бен Амос. (поради ситна повреда)
Првиот натпревар се игра во четврток...![]()
Ја смири на гради и имаше минимален контакт со раката што мислам дека и да не играше со рака гол повторно ќе имаше ноГолот на Кики не беше регуларен друже, си ја поднамести топката... немавме среќа, вчера едно 20 пати го прегледав моментот кога ја примаше топката, и онака фино си ја намести на нога со десната рака.