Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Минатото коло сите големи екипи победија сеа сите нерешено луди се тие англичаните али ипак мислам дека манчестер и оваа година ке земе титула во англија

RONALDO'S A TEEN HERO

CRISTIANO RONALDO has rescued the career of an injury-stricken teenager by paying his medical bills.

The Manchester United star offered his help after hearing that Joao Santos — an 18-year-old goalkeeper with Amora in Portugal — had suffered cruciate ligament damage in his left knee.

ronaldo_280x586_19191a.jpg

...

So far Ronaldo has paid a £4,000 bill for the operation by leading surgeon Antonio Martins at the Santа Ana Hospital in Cascais.
He is also paying out £200 a week for Santos’ rehabilitation sessions with the Portuguese national team physiotherapist Antonio Gaspar.
:bravo:

и + неважечкиот гол на роналдо
http://www.metacafe.com/watch/2165141/ronaldos_uncounted_goal_vs_tottenham_13_12_2008/

RONALDO'S A TEEN HERO

CRISTIANO RONALDO has rescued the career of an injury-stricken teenager by paying his medical bills.

The Manchester United star offered his help after hearing that Joao Santos — an 18-year-old goalkeeper with Amora in Portugal — had suffered cruciate ligament damage in his left knee.

ronaldo_280x586_19191a.jpg

...

So far Ronaldo has paid a £4,000 bill for the operation by leading surgeon Antonio Martins at the Santа Ana Hospital in Cascais.
He is also paying out £200 a week for Santos’ rehabilitation sessions with the Portuguese national team physiotherapist Antonio Gaspar.
:bravo:

и + неважечкиот гол на роналдо
http://www.metacafe.com/watch/2165141/ronaldos_uncounted_goal_vs_tottenham_13_12_2008/

Браво за Кики, со ова може да се демантираат сите мислења дека не донира пари и ред други работи, сепак и тој е човек со срце и баш ми е мило за ваквиот гест што го направил :)
А ова за голот, гледам и се чудам, не знам само што толку имаат судиите против Роналдо, а уште повеќе против Манчестер. Изгледа ќе да е оти се THE BEST :pos2:

Ова коло секако беше шанса да се намали уште повеќе разликата, ама сепак Манчестер најмногу доби во однос на конкурентите, бидејќи реално имаше најтешка задача. Сепак и пред некое коло сите 3 екипи одиграа нерешено по 0 - 0, а лани не ми текнува да имаше такви истовремени киксеви така да нешто ми мириса.

Шампионите отпатуваа за Јапонија...Ќе играт со Гамба Осака во полуфинале, а во финале можат да се сретнат ( а и ќе се сретнат:baeh:) со Пачука или Лига де Квито.
Имало само една измена во составот кој отпатувал, наместо Бен Фостер, заминал Бен Амос. (поради ситна повреда)
Првиот натпревар се игра во четврток...:vozbud::vozbud:

Шампионите отпатуваа за Јапонија...Ќе играт со Гамба Осака во полуфинале, а во финале можат да се сретнат ( а и ќе се сретнат:baeh:) со Пачука или Лига де Квито.
Имало само една измена во составот кој отпатувал, наместо Бен Фостер, заминал Бен Амос. (поради ситна повреда)
Првиот натпревар се игра во четврток...:vozbud::vozbud:

Sega ke vidite......Azija ke poludi po SAMPIONITE,ke se rasprodadat nekolku milioni dresovi,ke ima mn fotorafii,avtogrami....ke go "mrdnat" kontinentot....pa koga ke ja osvojat titulata lelelel Japoncite nema da gi pustat da si odat :pos2::pos2::pos2:

Мислам дека ФА “вмешала прсти “ за се да биде против нас.Четирите натпревари суспензија за Евра, поништениот регуларен гол на Роналдо и уште многу други работи се премногу за да се одбрани титулата. Не велам дека нема да ја освоиме титулата напроти 100% сум сигурен дека ќе ја освоиме но зборот ми беше дека неможиме против ФА.
Дека ќе ја одбраниме титулата збори фактот и дека имаме уште четири тешки гостувања оваа сезона против Њукасл, Вест Хем, Боро и Хул.
А додека Челзи треба на гостински терен да игра против Ливерпул, Арсенал, Њукасл, Вест Хем, Евертон, Тотенхем и против нас.
Ливерпул ќе падне а додека Арсенал одамна ги загуби шансите за титулата.

Сега да го земеме овиј трофеј во Јапонија и да се фокусираме на натпреварите во ПЛ.Да ѓи победиме заостанатите натпревари со Фулам и Виган и победа против Челзи на 11 јануари и еве не на првото место а во меѓувреме да се пласираме во финалето на Карлинг купот.
Значи се на се следуваат многу важни два месеци за Манчестер.:smir:

Голот на Кики не беше регуларен друже, си ја поднамести топката... немавме среќа, вчера едно 20 пати го прегледав моментот кога ја примаше топката, и онака фино си ја намести на нога со десната рака.

Голот на Кики не беше регуларен друже, си ја поднамести топката... немавме среќа, вчера едно 20 пати го прегледав моментот кога ја примаше топката, и онака фино си ја намести на нога со десната рака.
Ја смири на гради и имаше минимален контакт со раката што мислам дека и да не играше со рака гол повторно ќе имаше но :toe: .одиме напред.

На официалната страна пишува дека Тошиќ не потпишал.:toe:
Кога игаме ?

Тука нешто смрди..
Неможе така, после секој натпревар да има по 1 суспендиран. :tapp:

I ovaa godina ke bidat prvaci ke vidat site!

Ima vreme prvo da se osvoi svetskata klupska titula pa potoa sledat prvenstvoto i Ligata na sampionite!

a zosto 4 natprevari suspenzija za Evra??? neli samo 1 trebase poradi zolti kartoni?:raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom