Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Јас си страдам... убаво си страдам... грлово - кој го ебе... ЅВЕРОВИ ! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Закон си. Се извинувам што дадоа 4 гола, не се нервирај.Хаха.Јас само кажав дека постои правило во фудбалот шо вика дека доколку противничкиот играч прв дојде до топката евентуалниот следен контакт не се свири.А тоа колку јас и ти сме пристрасни со оглед дека сме навивачи е друга ствар.поздрав
Лаллли малолетникууу.Имаш нешто во гаќи за да ти пушат?Се палиш на непостоечки пенали.Тоа е не си ти крив.Дома ти кажале некој ако падне во шеснаесетник и пенал еПушете го Лузерпулци пушете го.БРАВО ЃАВОЛИ!!
И без пеналот ќе водевме, ама чист пенал беше, штета што си толку нереален.Лаллли малолетникууу.Имаш нешто во гаќи за да ти пушат?Се палиш на непостоечки пенали.Тоа е не си ти крив.Дома ти кажале некој ако падне во шеснаесетник и пенал е
...макар било и илијадитинка.Али да не се караме под импресии сте сеуштеЗакон си. Се извинувам што дадоа 4 гола, не се нервирај.
А иначе колку точно во стотинки каснеше за да биде пенал?
Секако дека сме....макар било и илијадитинка.Али да не се караме под импресии сте сеуште
И без пеналот ќе водевме, ама чист пенал беше, штета што си толку нереален.
Нема везе.
Честито вицешампионско место.![]()