Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видич и Евра дупка, катастрофални проценки, не знам што мислеа!
Лузерпул од никаква игра има водство:toe:
Е ова ме највише нервира, кога ние сами против себе играме и сами сме си криви за тоа што губиме. :(
2 кикса за едно полувреме. :kesa::kesa:
А и треба Сколс да влезе или Гигс. Или и двајцата. :)
Од Андерсон ич не сум задоволен, не знам за вас.

Абе реми ке се задоволам,пораз никако....вакво нешто не смее да се дозволи баш во најважниот период од сезоната,одлучувачкиот период,баш кога не треба тие праваат киксови...

^^ И ја исто Гигс да влезе и искуството да среди работа.Руни исто нешто декоцентриран е ептен.Можеби Бербатов е сега.Како и да е очекувам да излезат соземени од страна на Сер Алекс.Средината мора да живне,МОРА!

Лелеле што им е бре?!Ај нека се совземат малце нека дојдат при себе, Лузерпул од никаква игра има водство, Видич и Евра нека се совземат малце и ај нека ги пушти во второ полувреме Сколс и Гигс, не е се изгубено јас се надевам на победа, ама не со ваква игра

Само Парк игра на потребното ниво за вакви натпревари.Го има насекаде по теренот.Набрзо очекувам да излезе Андерсон,а да влези Сколс или Гигс :smir:

Ферги треба на почетокот на второрто полувреме да изврши замени а не како во последните минути да прави измени како што прави...Сколс и Гигс дефинитивно да влезат.

Абе и овој Евра,себичњак...при неговата акција можеше да ја дадеше топката на Руни.

Само некако осеќам дека глупиот Србин ќе се извади за грешката со гол...абе најдобар дефанзивец,а Торес го направи партал...му ја протнува под нозе,го претрчува,дуел игра...незнам..многу непријатно сум изненаден од Видич :tapp:

Ферги треба на почетокот на второрто полувреме да изврши замени а не како во последните минути да прави измени како што прави...Сколс и Гигс дефинитивно да влезат.

Абе и овој Евра,себичњак...при неговата акција можеше да ја дадеше топката на Руни.

не е секогаш тимската игра и против оваква себична игра сум...во второто полувреме мораме мораме да ги притиснеме барем нерешено да биде потоа ќе можеме да избегаме повторно имаме еден натпревар помалку

Во ова прво полу-време не снајде спротивна судбина од онаа во средата. Против Интер првиот дел не го одигравме најдобро, а имавме водство, сега не снајде обратното .. :toe:

Се надевам дека со поофанзивно и пожртвувано второ полу-време ќе успееме да се вратиме и да извлечеме нешто од овој натпревар.

Не знам дали имате приметено Торес сите голови од зад грв ги завлекува некако играчи.Но сепак задоволен треба да е Манчестер пошто пенал тој не беше.Ако сака барем нерешено мора играта значително да се подобри.

Дајте линк за гледање ако може.

Нескафе 3 во 1:vozbud:
Ајде бе, нека нападнат, барем нека израмнат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom