Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ееееее згрешил не згрешил зар директен црвен картон се дава на таков старт?да е за друга екипа само опомена

Е сега кажа големо нешто...Фудбалерот е во ситуација да излезе сам со голманот, фаул од позади. Во секоја ситуација за ваков фаул се дава црвен картон.

Не не,туку при резлутат 1-2 за сигурно водство на лузерите исклучиваат фудбалер,исто како и со Челзи кога го исклучија Лампард.
Сакаш да кажеш дека Видиќ не заслужи црвен?

Ееееее згрешил не згрешил зар директен црвен картон се дава на таков старт?да е за друга екипа само опомена
:tapp::tapp:
Ај кажи ми што ќе беше ако Видиќ не го направеше фаулот? Џерард беше сам и ќе си шибнеше гол.

Кој пресврт ни направија, како го дозволивме тоа, уште не ми се верува кога гледам 1:3 дека е. :toe:

Абе јас не велам дека не заслужил,зборот ми беше,кога на натпреварот Ливерпул-Челзи го исклучија Лампард за ништо Џерард се спаси кога имаше остар старт,а кога Босингва го удри Бабел кај корнер знаменцето и тој се спаси...зборот ми беше:Кога е за друга екипа како со Лузерпул кога се спаси Џерард на дербито со Челзи не доби картон иако требаше да има...сакав да го кажам тоа,дека ако е за други екипои како што кажав нема картон.

не ми се веруе што ни се случи .... можам да замислам што се ќе им вика фергусон на играчите

Ццц 4-1. Не ми се верува. Очајни потези имавме. Мислам дека волку лошо Манчестер одамна нема играно.

Но, како и да е, имаме предност на табела и натпревар помалце. Само да не паднат психолошки и се ќе биде ок. :)

...shit happens... champion remains :wink:

Long Live United :smir:

Се случуват и тие работи, секојпат не може да си најдобар жив човек си. Требаше пораз редно беше, за стабилизација малку, пак од почеток :helou:

Еве се исполни сонот на цела Англија и пошироко.Среќни?

За сите хејтери две слики само:
Ronaldo Finger.JPG
ronaldofinger.jpg

Достојно да го прифатиме поразот. Само ќе посочам на катастрофалните работи, како Видич во центарот и сите околу него. Глупаво е сега да зборуваме кој шо како, едноставно не пореметија и готово.

Каква катастрофална игра :tapp:
Буквално ништо не одеше,но сепак сеуште имаме голема предност и се е во наши раце.Единствено добро е што вакви киксови не се случија во ЛШ со Интер.
Следно коло со Фулам ќе се опоравиме :smir:

Porazot sekako deka boli, nieden fan na United ne moze da go kaze sprotivnoto ama najiskreno toa so uste povekje me boli posle natprevarot e sto si doziveav da go gledah Giggs 70 minuti na klupa zaedno so Scholes na vakvo derbi dodeka Kerik bese DEBILSKI KRETEN na terenot, toj covek mi skrati 2 godini od zivotot do denesnata igra, a ako Ferguson misli deka ke go sovlada Luzerpul so Kerik, Anderson i Evra a ke gi dreme na klupa igracite koi go nosea United na svoj grb poslednata decenija se izlazal gadno, ova neka mu bide pouka i na nego. Vidic....covekot skoro i da me rasplaka deneska, covek da ne znae dali da go ispcue ili da se tesi oti imal podobri igri, ne znam....We've lost the battle...WE WILL WIN THE WAR, United Champions

Тоа е...Со тимот во добро и зло. Ова беше лош ден за целиот тим, на чело можеби со Видич. И тој самиот не посакуваше да го направи тоа, но се деси. Затоа како што кажа ЗИКС достојно да го прифатиме поразот. Колку и да боли поразот, да се надеваме дека тоа нема да влијае на формата. Како што кажав и на претходниот пост, немавме игра, не креиравме шанси, некако се чуствуваше заморот кај играчите од големиот број на претходните мечеви.

Само да напоменам, ова беше 2-ор црвен картон на Видич сезонава и тоа 2-та против Ливерпул:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom