Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Им пукна Рио гол на казахстанците:vozbud:

едит:и Руни даде гол:pipi:

Пак Руни даде гол, не е нормален еј, во каква форма е не е можно.
Да се живи и здрави играчите на Јунајтед, со нивни голови ќе победи Англија :)

Бооо..незнам дали некој во моментов го гледате натпреварот Англија - Казахстан...сеа го пуштив...и го гледам Руни во кадар..со нов имиџ..дечкото е срижен кељајца (лустер) до коска........хехехеххехех..закон е..ме потсеќа на лудакот Пол гаскоњ от на времто... :)
Де скриншот ако може да го видам? :)

Де скриншот ако може да го видам? :)

Еве от тренингот пред натпреварот....

http://www.mirror.co.uk/sport/football/2008/10/10/
E6971485-C011-46D4-C1A4F91D8466B658.jpg

Еве от тренингот пред натпреварот....

E6971485-C011-46D4-C1A4F91D8466B658.jpg
ХАхахахахахахахаха леле ке биде тешко да се навикнам да го глеам ваков...мн поише личи на шрек :)btw сеа уше роналдо и нани да даат некое голче за португалија против Шведска и ке биде манчестер у топ форма за следната недела :zlo:

ХАхахахахахахахаха леле ке биде тешко да се навикнам да го глеам ваков...мн поише личи на шрек :)btw сеа уше роналдо и нани да даат некое голче за португалија против Шведска и ке биде манчестер у топ форма за следната недела :zlo:
:pos2::pos2::pos2:Зверој се

Не искачам денес:( некој да ми дае линк за гледање Шведска - Португалија ? Зикс?

То бе руни ѕверче си!!!!!! викате 2 гола а? ја не ја гледав цела ај плс линк некој ако има со голчиња??? ФАЛА !:smir:

Како пријатно ме изненадија Фердинанд и Руни денеска... :vozbud:
Посебно двата гола на Руни, ме радува тоа што нема да е фрустриран и нервозен на наредните мечеви... Кога ќе се сетам колку беше фрустриран кога не можеше да даде гол долго време...

За муабетов за Руни ми дојде на памет да ја постирам песната што ја имаат напишано за него за англиската репрезентација:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom