Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
И кралот си останува крал!!!!!!
Погледнете го кралот наредната сезона клик тука.

Идете 3-4 страни страни назад и ке се виде убаво кој бил фан на Мајами од претходно!!Највеќе пишувавме јас и Спасев,и можда уште некој кој не пишувал редовно!!Другиве сите дојдовте заради Леброн па така вие сте во 2 план а ние верните на Мајами ке си дочекаме и 2 титула оваа сезона:toe:

--- надополнето ---

Спасев само ја и ти излеа сме фанови на Мајами:toe:,али тоа е сеа колку толку сме важно е да победува Мајами:toe:.Сеа со Бостон ке биде тешко но они оваа сезона имаа многу порази и ми се чини паднаа од форма така да имаме шанси ако се разигра Вејд:vozbud:
Еве еден пост од страна 8 кога Мајами играше Плеј Оф и тука ке се види кој се верни фанови на Мајами

Епа направете си група Леброн Џејмс и таму пишувајте.Вакви навивачи како вас не им треба ни на еден клуб.:smir:

Што те боли к*р па тебе, дали јас ќе навивам или симпатизирам за Мајами или Кливленд. Ни е твој фан клубов ни си ти главен на него, така да пали се сеа и свршувај на ЛБ, како ќе носи успеси во Мајами...:tv:

Ако не ти е нешто јасно, прашај како прво...јас не навивав ни за Кливленд само ги симпатизирав поради ЛБ, а фан сум на ЛБ, а не на некој тим. Не сум некој страствен фан на кошарка, така да кулирај си и ти Мадридиста Коста...:smir:

Еве се гледа дали сум или не сум во право. :tv:

Па Леброн Џејмс знае кај да дојде за да ја освои првата титула,а тоа е со Двејн Вејд:toe:!!

Овде има повеке фанови на Леброн отколку на Мајами.Вистинските навивачи се гледаат кога екипата е слаба и губи а не кога ке донесе добри играчи и е конкурентна за титулата.

Овде има повеке фанови на Леброн отколку на Мајами.Вистинските навивачи се гледаат кога екипата е слаба и губи а не кога ке донесе добри играчи и е конкурентна за титулата.

Да во право си ама кај мене е тоа само за Реал и Аргентина...:smir:
еве пр да ти дадам...до пред 2 год не гледав тенис, пошто ми беше смотан спортот, ама ете го видов еднаш Надал и почнав да навивам за него. Кај кошарката е пратам подолго време, ама немам некој клуб што навивам за него, така да фан сум си на ЛБ!!!:smir:

Тоа е нормално да си имате некој омилен играч, но некои што вчера биле за Лејкерс,Бостон,Кливленд.... а денес за Мајами некако.....

Идете 3-4 страни страни назад и ке се виде убаво кој бил фан на Мајами од претходно!!Највеќе пишувавме јас и Спасев,и можда уште некој кој не пишувал редовно!!Другиве сите дојдовте заради Леброн па така вие сте во 2 план а ние верните на Мајами ке си дочекаме и 2 титула оваа сезона

ако не пишуваш во фан клубов значи не си навивач на мајами??? еве кај мене по никот се познава за кој навивам, уште одкога почнав да гледам нба навивам за мајами а тоа беше негде кога дојде шек

ако не пишуваш во фан клубов значи не си навивач на мајами??? еве кај мене по никот се познава за кој навивам, уште одкога почнав да гледам нба навивам за мајами а тоа беше негде кога дојде шек

Епа добредојде во Фан клубот :)

Епа брат не сум те видел дека пишуваш затоа сум пишал така,ја знам само дека Спасев пишуваше со мене претходнава сезона:toe:!!Али глеам по никот сеа дека и ти си фан на Вејд од дамна па затоа пишувај малце по редовно

Пак ќе го срка мајмунчето од Коби, ама ако, повлажнете се малку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom