Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Како што гледам само двајца фанови на Мајами има тука ај јас да бидам третиот :)
Ај честито нека ни е нов играч и се надевам барем на финале на истокот, а ако дојде и Леброн тогаш титула не ни бега :)

Јас си навивам за Мајами само заради Вејд зошто човекот е феноменален. Сега со Бош ќе бидат многу јак тандем. Ќе видиме вечерва што ќе одлучи Џејмс. Се надевам ќе се приклучи на дрим тимот за почеток на една долга династија

Кога е закажана ''одлуката'', барав на нба.ком не најдов....Патем Со среќа,дај боже во Мајами да одлучи...Поз

Ноќеска 03:00-04:00 ќе се искаже Леброн.
На еден српски портал пишува дека ЕСПН сигурно дознаеле дека ќе каже Мајами,ако сварно е тоа ондак ќе биде лудило,мада се мислам дека у Чикаго ќе оди!

Треба да учите од Лејкерс и Бостон!Тешко ке ви биде момци и да ги имате трите ѕвезди едноставно сите тројца треба да играат еден за друг!

еве уште еден навивач на мајами :) ае се надеваме дека ќе дојде и џејмс денес па наредната сезона титулата е наша :)

И ако дојде Леброн тогаш ке немаме на клупа некој добар играч ке мора да бараме играчи за ,,малку" пари бидејки има определено колку пари смее да потроши клубот.А и не би сакал да дојде Леброн бидејки тешко дека ке се вклопат тројцата во иста екипа.
П.С Џермејн О'Нил најверојатно ке одите во Бостон

ајде добредојде за Леброн.... наша е титулата наредната сезона :)

Wade+Bosh+The King = 0 порази ... ајде честитки,јас сум навивач на Леброн,така да каде е тој таму сум и јас, GO HEAT !!!!!

Јас сум долги години навивач на Сакраменто Кингс, но бидејќи ситуацијата во овој клуб не е баш сјајна во последните години (тоа не значи дека сум се откажал од нив, напротив), навивав за ЛеБрон... така да од денеска јас сум + навивач на Мајами :)

Добредојде кралу, сега со тебе Вејд и Бош не ни бега титулата наредна сезона :)

И во неверојатно краток рок...наеднаш нарасна бројот на фанови на Мајами Хит...Дали е тоа поади Љубовта кон клубот или ради Леброн....никој не знае!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom