Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Фишер остана во Ел Еј, не е ретардиран да замине во тим составен од егоманијакални суштества.

Фишер остана во Ел Еј, не е ретардиран да замине во тим составен од егоманијакални суштества.
а ако може без провокации во фан клубот?

Тревата е зелена, снегот е бел. Има разлика помеѓу факти и провокации.
хммм....
не провоцира кога ги нарекува кошаркарите на мајами егоманијакални суштества...?

хммм....
не провоцира кога ги нарекува кошаркарите на мајами егоманијакални суштества...?

Свиркај си.Мала демонстрација на страв од конкуренција ништо повеќе.Ретко кога во деценијава НА ХАРТИЈА имало посилен тим од Лејкерс и сега малку му е чудно... Во најмала рака
Ако ја сакате веќе толку метафората ... Травата не е секогаш зелена.Посебно не кога ќе ја исуши жештината
Ауу Стојан Тарапуза

Сории верни фанови на Мајами но пошто гледам никој не напишал влегов на форумот да соопштам

Жудринас Илгаускас е нов член на Мајами Хит...

Свиркај си.Мала демонстрација на страв од конкуренција ништо повеќе.Ретко кога во деценијава НА ХАРТИЈА имало посилен тим од Лејкерс и сега малку му е чудно... Во најмала рака
Ако ја сакате веќе толку метафората ... Травата не е секогаш зелена.Посебно не кога ќе ја исуши жештината
Ауу Стојан Тарапуза

Сории верни фанови на Мајами но пошто гледам никој не напишал влегов на форумот да соопштам

Не ми треба тој,незнам зошто доаѓа кога е непотребен во оваа екипа!!

Ауу Стојан Тарапуза

Хартијата не носи титули. А и хартијата друго кажува кој е посилен...и како сметаш кој е посилен...

Посилен кога ќе си ја измерат силата, а тоа е во Јуни. Дотогаш се знае кој е силниот.

А мене не ми ни чудно ни страв.

Е сега ти користи метафори, епитети и што уште не, може еден ден од Стојан Тарапуза ќе станеш Херман Хесе...

Е може тогаш да напишеш песна како твојот тим конечно освоил титула, после толку празни зборови и најави.

Хартијата не носи титули. А и хартијата друго кажува кој е посилен...и како сметаш кој е посилен...

Посилен кога ќе си ја измерат силата, а тоа е во Јуни. Дотогаш се знае кој е силниот.

А мене не ми ни чудно ни страв.

Е сега ти користи метафори, епитети и што уште не, може еден ден од Стојан Тарапуза ќе станеш Херман Хесе...

Е може тогаш да напишеш песна како твојот тим конечно освоил титула, после толку празни зборови и најави.

Епа затоа реков НА ХАРТИЈА.А на терен може ни ЛАЛ ни ХИТ туку сасвим трет тим да земе титула...

Не сакам Хесе доста ми е Тарапуза

Не бе брат не го бива,доволни се овие 3 ца нова титула:toe:!!
Грешка си ако мислиш така... Една слабост ако има тимот а противникот е подготвен да ја искористи тогаш го губиш натпреварот.Многу фама се крена околу овој дрим тим но ја би почекал да се направи цел тим и тогаш ќе видиме

Едно просто прашање.Бузер не потпиша за Мајами?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom