Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а ако може без провокации во фан клубот?Фишер остана во Ел Еј, не е ретардиран да замине во тим составен од егоманијакални суштества.
а ако може без провокации во фан клубот?
хммм....Тревата е зелена, снегот е бел. Има разлика помеѓу факти и провокации.
хммм....
не провоцира кога ги нарекува кошаркарите на мајами егоманијакални суштества...?
Не ми треба тој,незнам зошто доаѓа кога е непотребен во оваа екипа!!Свиркај си.Мала демонстрација на страв од конкуренција ништо повеќе.Ретко кога во деценијава НА ХАРТИЈА имало посилен тим од Лејкерс и сега малку му е чудно... Во најмала рака
Ако ја сакате веќе толку метафората ... Травата не е секогаш зелена.Посебно не кога ќе ја исуши жештината
Ауу Стојан Тарапуза
Сории верни фанови на Мајами но пошто гледам никој не напишал влегов на форумот да соопштам
Жудринас Илгаускас е нов член на Мајами Хит...
Свиркај си.Мала демонстрација на страв од конкуренција ништо повеќе.Ретко кога во деценијава НА ХАРТИЈА имало посилен тим од Лејкерс и сега малку му е чудно... Во најмала рака
Ако ја сакате веќе толку метафората ... Травата не е секогаш зелена.Посебно не кога ќе ја исуши жештината
Ауу Стојан Тарапуза
Сории верни фанови на Мајами но пошто гледам никој не напишал влегов на форумот да соопштам
Жудринас Илгаускас е нов член на Мајами Хит...
Хартијата не носи титули. А и хартијата друго кажува кој е посилен...и како сметаш кој е посилен...
Посилен кога ќе си ја измерат силата, а тоа е во Јуни. Дотогаш се знае кој е силниот.
А мене не ми ни чудно ни страв.
Е сега ти користи метафори, епитети и што уште не, може еден ден од Стојан Тарапуза ќе станеш Херман Хесе...
Е може тогаш да напишеш песна како твојот тим конечно освоил титула, после толку празни зборови и најави.
Не ми треба тој,незнам зошто доаѓа кога е непотребен во оваа екипа!!
Не бе брат не го бива,доволни се овие 3 ца нова титулаЈас пак баш го сакам![]()
Грешка си ако мислиш така... Една слабост ако има тимот а противникот е подготвен да ја искористи тогаш го губиш натпреварот.Многу фама се крена околу овој дрим тим но ја би почекал да се направи цел тим и тогаш ќе видимеНе бе брат не го бива,доволни се овие 3 ца нова титула!!
Не, за Чикаго потпиша. :smir:Едно просто прашање.Бузер не потпиша за Мајами?