Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
после се што направи за кливленд во овие 7 сезони вака му враќаат...? ги донесе од последните до финале

img2579o.jpg

img2581d.jpg

img2583g.jpg

на времето .... далечна 1994-1995 :D

Момци искрено имате неверојатен тим но времето ке докаже дали се дораснати за Лејкерс..

Значи како и што се претпоставуваше заврши и Џејмс во Мајами. На хартија ова е едно од најјаките триа кои некогаш стапнале на паркетот ама уште е рано па ќе видим што ќе донесе нареднава сезона. Мило ми е што Вејд си го доби тоа што го бараше од Мајами. Иако е сега во ист тим со МВП на претходната сезона тој за мене е пак најдобар играч во целата игра. Сега малку ќе треба да жртвува од неговата атрактивна игра на сметка на овие двајца али тоа е тоа. И не сум сигурен ама мислам Пет му рече фала и пријатно на Споелстра после поразот од Бостон. Ќе седне ли Рајли повторно на клупата за да го повтори успехот од пред неколку сезони?

Момци здраво пред се ...
Знам дека не ви треба уште еден фан на ЛеБрон но ете еве ме... Онака само да се пријавам дека имам симпатии спрема тимов поради мојот да речам идол.Не сакам да се мешам на старите фанови ни ништо.Ако кажам дека одсекогаш сте ми биле симпатичен тим би било крајно патетично.Со среќа во новата сезона.А таквите како мене би им препорачал тука ако може да си отвориме посебен фан клуб ЛеБРОН Џејмс

има вистински фанови на Мајами или сега ќе се оформат поради Леброн и Бош???

има вистински фанови на Мајами или сега ќе се оформат поради Леброн и Бош???

Фанови на Бош мислам дека нема, но многубројни се фановитее на Леброн кои го сакаат само него, но не и Мајами.И како што напишаа погоре може да си отворат Фан Клуб Леброн Џејмс.

--- надополнето ---

http://forum.kajgana.com/showthread.php?52122-Фан-Клуб-Леброн-Џејмс&p=3665818#post3665818

Eве ви ! ФАН КЛУБ Леброн Џејмс

Леброн, Вејд, Бош.....каков тандем :)

Догодина ја вракаме титулата :)

--- надополнето ---

П.С До пред две години кога Мајами беше последен никој не го сакаше, сега го зедоа Леброн и Бош и право сите за Мајами
Ма каков тандем, овие тројца се страшен октет

Ја разбирам твојата фрустрација од наливот на фанови во наводници... Но само присети се како ти си станал фан на Мајами.Вејд,Шек титула оп фан на Мајами ... Тоа е начинот на кои сите сме станале фанатици по некој тим или играч... Ајде демантирај ме... Најди фан на Голден Стејт, на Вашингтон , на Милвоки и остали.Оди во фан клуб на Бостон ќе сретниш 5 фанови на Гарнет а ниеден на Минесота, неколку фана на Ален , ниеден на Сиетл или Милвоки .Поразлично е од фудбалот што го пратиме... Атрактивноста е во прашање ... Сигурно тој фан на Гарнет има симпатии кон Минесота но навива за Бостон... Лани сум следел 60 утамици на Кливленд...Сум губел настава, сум паѓал на испити.Еве и годинава да го потрошам тоа време за да гледам неатрактивен тим едноставно не ми се исплаќа ...
Мајкл Џордан своевремено беше најпочитуван и најобожаван играч.Според бројката на неговите фанови тогаш ако денес половина од тие останеа фанови на Чикаго денес Чикаго ќе беше многу многу пред Лејкерс според фанови на секаде па и на форумов

Ајде еве ако зборуваме за реалност.Незнам дали и колку си болен по НБА.Јас сум многу болен и многу работи сум жртвувал за да најдам стрим да го видам Џејмс.Би го правел тоа и годинава за Мајами а признавам за КАВСИ не.Ајде биди ти фер и признај дали сезоната кога Вејд беше повреден и Мајами беше очаен ти се случи да изгледаш барем 10 утакмици на Мајами таа сезона?Го знам одговорот немора да одговараш.Не си само ти.Сите тука се такви ама ретки се тие кој го признааваат тоа.Ти реплицирам тебе пошто ти ни отвори фан клуб на Џејмс.Не морало и без него непланирам ни јас ни па останатите истомисленици да ви ја труеме темава... Убаво е кога ѕверката која си ја сакал ќе остане во матичен клуб на атрактивно место, тогаш можете по форуми да се лажете себе си колку го сакате тимот
Само немојте некој од здрав прав да го правите улав и да му држите лекции за верност и за приврзаност за тимот ... Убаво се знаеме

до двајцата (или тројцата) верни фанови на мајами - се однесувате како првооделенци . демек , не може бе , ние сме фанови на мајами и точка. нема место за други. хаха , верните фанови. кој сте вие на некој да му забранувате да навива за тим заради тоа што неговиот омилен играч отишол таму . детска работа. познавам еден куп луѓе кои навиваат за играч , најмногу за гарнет , на времето за стојакович , а сега во случајов ќе има и за џејмс. не бидете смешни , ако вие сте клупски навивачи , прифатете го фактот дека има и такви што навиваат за тимот на нивниот омилен играч.

инаку за трансферот на џејмс во мајами сум ептен против , катастрофа избор . ќе се степаат кој да ја реши со вејд . ист играч се , во најубавите години за еден играч , пребрзо се исплаши џејмс според мене . мајами ќе беше доволно моќен и без него . требаше да ги засили никси. њујорк заслужува играч како него , со амаре ќе беа убиствени , и плус ќе имаше еден тим повеќе во конкуренција на истокот. вака се ќе се сведе на мајами,бостон и орландо. штета .

Освен Бостон не ми се верува дека некој друг ќе може да им парира иднава сезона на Мајами.
Гледам и Дерек Фишер го викаат да им се приклучи:
http://kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=34150

Со среќа нека ви се појачувањата!!!

mene me zabole takvoto sto ke kazat drugite ama ete vi kaza ubavo atanase
normalno deka mora da imam nekakvi simpatii kon ludjeto so koi igra mojot omilen igrac i se nadevam deka so nivna pomos kralot konecno ke dojde do prsten
e taka pozz

ps izvinete za latinica

Освен Бостон не ми се верува дека некој друг ќе може да им парира иднава сезона на Мајами.
Гледам и Дерек Фишер го викаат да им се приклучи:
http://kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=34150

Со среќа нека ви се појачувањата!!!

Освен Бостон Бреее...А ШАМПИОНОТ Лејкерс???Што го победи Бостон???

Освен Бостон Бреее...А ШАМПИОНОТ Лејкерс???Што го победи Бостон???
мое мислење е тоа,ако си иде Фишер,Фармар потпиша у Њу Џерси!
Послаба клупа ќе има Лејкерс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom