Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Статистика :D

The HEAT Win!

Miami Heat 103 - Minnesota Timberwolves 101. Leaders - LeBron James 34 points, 10 assists, 8 rebounds and 4 steals. Chris Bosh 20 points, 9 rebounds and 4 assists. Dwyane Wade 19 points, 5 assists and 3 blocks. Norris Cole 12 points and 4 assists. Mario Chalmers 9 points and 5 assists. Udonis Haslem 9 points and 9 rebounds. Joel Anthony 8 rebounds.

Овој Рубио со Македонија и со Мајами првите тројки во животот ги даде баш кога требаше.Добро е што ги тепаме неизвесниве натпревари ама до кога вака ќе видиме, засега не е лошо.:D

4 од 4,неможевме подобар старт да посакаме.
Батие е многу добар во офанзива но како што кажа Фил Ајви,мора и да поработи во офанзива за да му биде уште покорисен на екипата.

п.с. Среќна нова година на сите фанови на Мајами,во новава многу среќа,здравје,љубов.....
А да и да го освоиме прстенот оваа сезона. :D

4 од 4,неможевме подобар старт да посакаме.
Батие е многу добар во офанзива но како што кажа Фил Ајви,мора и да поработи во офанзива за да му биде уште покорисен на екипата.

п.с. Среќна нова година на сите фанови на Мајами,во новава многу среќа,здравје,љубов.....
А да и да го освоиме прстенот оваа сезона. :D
:cautious:

Ама си лош и ти, се знае дека Батие е дефанзивен играч, сакаше да каже, да проработи и на офанзивата :D
Знам бе сакам да се напраам паметен малце остај ме во намерите:D
Што прогнозирате за денес?:icon_lol:

Аууу, аууу, аууу какво шоу ! Победивме на Шарлот 129:90 :D ГАЗЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! :D

Не бев во можност да ја гледам, видов хајлајтс и статистика, сите ги поделиле поените, тоа ме радува, кога не играат само Големата Тројка :D

Бош изненадува во последно време, се ослободи, како да беше во сенка на ЛЏ и ДВ :) ЛеБрон денеска под просекот :P, Норис Кол продолжува со одличниот придонес, Чалмерс се буди полека... 5 од 5, супер почеток :icon_mrgr:

јас успеав да го изгледам само првото полувреме сепак ужасно ми се спиеше, со Батие ќе се расправаме и зицери почна да утнува но помалку важно момците газат бобкетс не можеа глава да кренат, гледам Споелстра ги пуштил и Херис, Гледнес и Питман а ѕвездиве кулирале на клупа ако само така што повеќе такви ситуации сезонава, следна дома со Атланта

И јас до првото гледав, всушност тогаш и се реши натпреварот и немаше што понатаму.Бош имаше 20 коша на 4 минути до крај на полувреме, Вејд и Џејмс си го ладеа со по некое забивање од контра, украдена топка и атрактивен влез.Екстра!!!:cuc:

прв пораз сезонава јебига момциве не се машини, во 4/4 закочија не им одеше ни на Вејд ни на Џејмс, ТиМек се распуца и ја реши, како и да е глава горе следна против незгодниот тим на Индијана за два дена на гостински терен

ме радува што Батие си го пронајде шутот

Го гледав само првото полувреме, ама стримот ми беше сра*е, се изнервирав и го исклучив... Од тоа што можев да видам, дека денеска немаше живост во играчите, како да не ја сакаа победата... Што се случило во продолжение, незнам, бидејќи не гледав... Вејд слабо денеска (ако се гледаат поените), но доста асистираше, Чалмерс, Ентони и Удонис со слаб придонес...

Но, не се победува секогаш, прв пораз, ништо страшно... Let's Go Heat :D

Многу густ распоред, мислам дека уморот си го направи своето.Сега има малку одмор па продолжуваме да газиме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom