Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен влез на Вејд, го збрка Гарнет како на два пати лани во полуфиналето :D

П.С. Што сакаше Рондо да направи? :pos:

not sure if Wade or Cole :vozbud: ќе го биде, многу корисен е, Батие одличен во одбрана до сега

Отсега имате + еден фан на темава, иначе супер прво полувреме против еден од моите најодвратни тимови во НБА

На полувреме, Хит - Селтикс 69-54 :D

Скоро сите играат одлично, Вејд лепи банани, Џонс се натпреварува со Ален кој повеќе тројки ќе убаци, Бош забива ко луд, Џејмс асистира и поентира... :)

Со Далас на полувреме 62 поени, сега 69, страшно :icon_mrgr:

Одлично полувреме 69 - 54 :)!! Они го имаат Ален за тројки,но и ние имаме зверка за тројки Џонс 3/3:),Вејд и Џејмс со по 15 поени одлична реализација!

На крај тесна победа 115 - 107 !! Ја гледав цела утакмица и овој Норис Кол не извади на крај кога Бостон намалуваше,во 4/4 Џејмс и Вејд изигра слабо со доста промашени шутеви,али сепак се извадија во првите 3/3 кога дадоа 20 коша и останаа на толку ! Ако приметивте Џејмс и Вејд ни еднаш не шутнаа за 3 поени,и на претхоната со Далас мислам дека ни еднаш немаа шут за три. Веројатно е ова тактика на тренерот да се иде на сигурни поени,па за 3 да шутираат самоЏонс и Норис Кол !Тоа е тоа,следна утакмица утре вечер на гости со Шарлот!

Вејд ми е звер со овие блокадиве, го седна на паркет Ален, страшна игра човече, секоја чест, добра тактика други да форсираат удар од 3 , ЛЏ и ДВ кога одат во контра изгубени во свемирот противниците.Штета го нема смајлито што клања.

Вејд ми е звер со овие блокадиве, го седна на паркет Ален, страшна игра човече, секоја чест, добра тактика други да форсираат удар од 3 , ЛЏ и ДВ кога одат во контра изгубени во свемирот противниците.Штета го нема смајлито што клања.

:cuc:

еве неколку слики од вчера

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+ZolcP04MouWl.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+3egcnz3Ca1Ul.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+Af_35IiQFn5l.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+mulAVRbBJvfl.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+rxal7jr1s--l.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+yszYtC45DYTl.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+TgoMCg4UKFjl.jpg

Boston+Celtics+v+Miami+Heat+PrB-uRiWmxll.jpg

combination of speed and power

just DWade playing a little defence

ако продолжи овака Кол лесно може да ме земе стартна позиција на Чалмерс

Шарлот не знаат што ќе ги снајде

Сум пропуштил добра утакмица,ах тоа школо што ми прави. :D
Следната мора да се гледа.

п.с. Честито победа

Се е добро незнам само тие контрите што е финтата ??
И Леброн и Вејд маваат топки напред и само губат топки мислам ова е единствен проблем.

Се е добро незнам само тие контрите што е финтата ??
И Леброн и Вејд маваат топки напред и само губат топки мислам ова е единствен проблем.

Форсираат брза игра, незнам дали ја гледа утакмицата со Далас, контрите ја направија разликата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom