Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Сме го попиле на продолжение, од ова што гледам, баеги среќата и шутот ги послужи Златниве.

Пораз од Голден Стејт во продолжение, 111-106...
Статистика :)

Game Final:

Miami Heat 106 - Golden State Warriors 111 in OT. Leaders - Dwyane Wade 34 points, 6 rebounds and 4 steals. LeBron James 26 points, 11 rebounds, 7 assists and 2 steals. Chris Bosh 16 points and 4 rebounds. Mario Chalmers 12 points and 3 steals. Udonis Haslem 9 points and 10 rebounds. Norris Cole 6 points, 3 assists and 3 rebounds. Joel Anthony 7 rebounds.

нема, ќе бараме стримови :confused:

Водиме на полувреме против Клиперси, во Лос Анџелес со 48-43 :)
Најефикасни кај нас Чалмерс и Вејд со по 11, Џејмс 10 поени 4 скока и 4 асистенции и Бош со 7 поени и 9 скока :D

Let's Go Heat :)

70-69 за Клиперси на крајот на 3/4... Пол ни даде 11 коша само во оваа четвртина, 5/6 за два и 1/1 за еден има o_O

Треба да се стегне малку одбраната, премногу простор му се остава на Пол за шут и влез, овој максимално користи...

86-86, Продолжение :D
Пак ќе нема спиење, 07:30 е, а допрва почнува продолжението :P

На крај, пораз после продолжение со 95-89, при резултат 90-89, не му беше признат кош на Бош, тој Деандре Џордан ја удри топката кога таа имаше слегувачка патека, Споелстра потоа доби исклучување, Пол погоди слободни, Вејд промаши за три и крај...

Втор пораз во серија, се надевам дека во Петок на гости со Денвер Нагетс, ќе ја прекинеме серијата...

ЛеБрон иако даде највеќе поени, не се прослави оваа утакмица, промаши доста шутеви на крајот, а слободните му беа катастрофа 9-17 :confused:

Комплетна Статистика

Game Final:
Miami Heat 89 - Los Angeles Clippers 95 in OT. Leaders - LeBron James 23 points, 13 rebounds, 7 assists and 2 steals. Mario Chalmers 18 points, 5 assists and 4 rebounds. Dwyane Wade 17 points, 7 rebounds and 3 steals. Chris Bosh 16 points and 11 rebounds. Udonis Haslem 6 points and 8 rebounds. Joel Anthony 4 points and 3 rebounds.

Па и мислам дека два пораза по ред ме пореметија:confused: мораме против Денвер да победиме ;)

На полувреме, Денвер - Мајами 55-53

Премногу опуштено влеговме во натпреварот, на крај на 1/4 губевме со 10 разлика, потоа во втората се вративме, сега сме на негатива од -2... ЛеБрон сега за сега одличен, 18 поени, но и добар учинок од поле 6-9 (за разлика од претходниот натпревар, да не го заречам :D)... Потоа Бош е солиден со 11, Вејд постигна 8 поени и Удонис со 8 поени и 7 скока... Да напоменам и дека ЛеБрон ја постигна и првата тројка во оваа сезона :icon_mrgr:

Питман имаше солидна минутажа, ама премногу е тромав, во една полу-контра изеде убава банана од Нене мислам :)

Let's Go Heat :)

П.С. Кај се погоди оваа серија натпревари на Западот, човек до 8 неможе да си легне, сите натпревари од 04:30 часот почнуваат :icon_lol:

Трет пораз во серија, Денвер - Мајами 117-104 :mad:
Не коментирам ништо за натпреварот, бидејќи сум ептен изнервиран, не убија второ полувреме, тие дадоа 12 тројки, ние 7 и тоа 4 во последните 2-3 минути од очајни обиди :confused:

За да биде уште полошо, и Вејд се повреди сега при крајот, ја свитка ногата, незнам колку е сериозно...

Комплетна статистика

Game Final:

Miami Heat 104 - Denver Nuggets 117. Leaders - LeBron James 35 points, 6 assists, 5 rebounds and 2 steals. Chris Bosh 17 points, 8 rebounds and 3 blocks. Norris Cole 13 points. Udonis Haslem 12 points and 11 rebounds. Dwyane Wade 12 points, 7 rebounds, 6 assists and 2 steals. Mario Chalmers 10 points.

Ќе се вратиме на победите од следниот натпревар,неможи секогаш да имаме победничка серија. :)

Let's go HEAT !

Што биде ова, 3 порази во серија....Следна со Сан Антонио дома !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom