уф како пријатно ме изненади Бош изгледа му викале да биде малку поагресивен, како викнав само кога ја закуца многу моќно делуваше, ама после стресни моменти до максимум, претпоследен напад Вејд кога ја изгуби мислев крај е и после победоносните поени кога ги постигна мислев топката ќе испадне надвор а да не зборувам за последниот шут на бобкетс срцето не знаев кај ми е
и дали приметивте кога противниците одат во контра а позади нив е Џејмс некако не се одлучуваат на влез тука ја смируваат играта хахахаххаха
ме радува што овој тим кога САКА да игра посериозно може во секое време да одигра врвна одбрана и да го натера противникот на грешки, кога се на паркет заедно Батие, Вејд и ЛеБрон мислам дека се најдоброто одбранбено трио во лига
вчера само една тројка и не знам колку е паметно Вејд и Леброн да не шутираат за 3 ама се додека функционира тактиката "сигурни поени" не се бунам, и од слободни имаа одличен процент
и дај нека се залечува побрзо Кари од оној Ентони ми се плаче не можам да го гледам веќе Питман е за него Хауард, и уште стојам до тоа дека Кол треба прва наместо Чалмерс
инаку еве го моментот
утре со Минесота на гостински терен