Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Минесота - Мајами 97 - 129!!! Газиме се пред себе, Вејд и Џејмс феноменални Вејд 26 поени, Џејмс 20 поени и 12 асистенции, следни се Њу Орлеанс. Очекувам против нив победа со 15 разлика најмалце!
Газите се пред себе со послабиве тимови.Ако не се земе некој асален центар ништо не прават оваа година, џабе такви Играчишта ко Вејд и Џејмс.

Леброн каменнннннннннн,што курац дојде во Мајами ме алооо!!! Само на сила игра и изнудува слободни,шут и реализација нула(мислам во тек на играта)!!! ВЕЈД Е БОГ за него,човекот се бори ко луд а Џемјс губи топка на сред половина коа му ја зема Пол од позади а тогаш беше 1 разлика! Освен поените од слободни на Џејмс ја ништо не видов,он ја усра утакмицава гарантирам! Подобро да дојдеше во Мајами Крис Пол или Ентони,овој Џејмс е ептен тапа! Немој некој да ми каже дека уште не е уигран Џејмс зш ке му се смеам,човекот промашува зицери а се прави некој играч! Се знае кој се најдобрите играчи а тоа се ВЕЈД И БРАЈАНТ,Џејмс на свадба може да е најдобар!

^^ Сериозни проблеми имаш, се надевам дека ќе ги решиш во брзо време... изгубиле изгубиле, што к*р сега објаснуваш, не смеат да имат лош ден и да загубат? Што само плукаш по Џејмс, уште кога ги споредуваш Џејмс и Вејд се гледа колку разбираш кошарка... ај :helou:

^^ Сериозни проблеми имаш, се надевам дека ќе ги решиш во брзо време... изгубиле изгубиле, што к*р сега објаснуваш, не смеат да имат лош ден и да загубат? Што само плукаш по Џејмс, уште кога ги споредуваш Џејмс и Вејд се гледа колку разбираш кошарка... ај :helou:
Да да,ја иам проблеми или Џејмс кој неможеше сам па дојде во Мајами за да освои титула со помош на Вејд! И реално Вејд е подобар од Џејмс не само сега туку и коа играле во најдобрите сезони,Џејмс е добар на влезови и добар во одбрана а шутот му е катастрофален за разлика од Вејд кој ги има сите елементи на кошарката! Неможе некој играч кој нема прецизен шут од поле да биде најдобар,ти дадов пример БРАЈНАНТ И ВЕЈД СЕ класа за Џејмс!

^^ Немал шут Џејмс? :vozbud: Незнам како може најдобар стрелец во лигата последните неколку години и најмлад играч што стигнал до бројката од 15-20000 поени (незнам точно, сега да не гуглам :wink:) да нема добар шут? :tv:

Да да,ја иам проблеми или Џејмс кој неможеше сам па дојде во Мајами за да освои титула со помош на Вејд! И реално Вејд е подобар од Џејмс не само сега туку и коа играле во најдобрите сезони,Џејмс е добар на влезови и добар во одбрана а шутот му е катастрофален за разлика од Вејд кој ги има сите елементи на кошарката! Неможе некој играч кој нема прецизен шут од поле да биде најдобар,ти дадов пример БРАЈНАНТ И ВЕЈД СЕ класа за Џејмс!
Немој бе вакви работи да пишуваш Брајант и Вејд биле класа над Џејмс. Ондак не можеш да го споредуваш Коби со Вејд зошто Коби е 10 класи подобар. За тоа дека Џејмс дошол во Мајами за да освои титула нема врска, Вејд инсистираше да донесат класа играч во Мајами за да остане и он во истиот тим, инаку Џејмс ке идеше во Њу Џерси каде што немаат еден асален играч и ке играше сам. ;)

^^ Немал шут Џејмс? :vozbud: Незнам како може најдобар стрелец во лигата последните неколку години и најмлад играч што стигнал до бројката од 15-20000 поени (незнам точно, сега да не гуглам :wink:) да нема добар шут? :tv:
Па ке има највеќе поени кога само он шутираше во Кливленд,и не ми кажувај повеќе дека Џејмс е добар бидејки во овие утакмици не видов ништо од него! За понатаму ке видиме,се надевам ке се подобри или нема да биде на добро!

Незнам која ти е логиката, во Кливленд шутирал и затоа постигнувал поени? Епа чим шутирал, значи погодувал, така? А, сега после 2-3 утакмици во Мајами ти најде да го осудуваш, се гледа дека не сакаш твојот Вејд да има конкуренција оти брзо ќе си дојдат работите на свое место и Кралот ќе биде лидер на овој тим, колку и да не посакуваш да биде така :wink:

Сега на почеток глумат дека играат тимски, ке видиме кога ке дојде плеј оф и кога ке има густи натпревари. Ке видиш кој ке ги решава утакмиците - Џејмс :)

Со толку промашувања незнам како ке биде лидер во Мајами,ке покаже времето ке видиме кој ке биде во право!! Само да ти кажам дека и Вејд и Брајант имаат освоено титула 90 посто по нивна заслуга,зошто Џејмс не освои титула во Кливленд ? Му го донесоа Шек, го имаше Мо Вилијамс,немој да ми кажеш дека немаа добар тим бидејки ни Вејд ни Брајант немаа нешто подобар! Се радував коа дојде Џејмс во Мајами бидејки Вејд сакаше јак играч и доби,али мора да ја подобри играта и шутот ако не сака повеќе да го замразат!

Со толку промашувања незнам како ке биде лидер во Мајами,ке покаже времето ке видиме кој ке биде во право!! Само да ти кажам дека и Вејд и Брајант имаат освоено титула 90 посто по нивна заслуга,зошто Џејмс не освои титула во Кливленд ? Му го донесоа Шек, го имаше Мо Вилијамс,немој да ми кажеш дека немаа добар тим бидејки ни Вејд ни Брајант немаа нешто подобар! Се радував коа дојде Џејмс во Мајами бидејки Вејд сакаше јак играч и доби,али мора да ја подобри играта и шутот ако не сака повеќе да го замразат!
Брајант освојува титули ради тимската игра, ради тренерот, ради добрите играчи ( некои просек, некои над просек а и некој топ, на пр. Гасол - зборам за последниве години, за минатите да не збориме што играчи имаше во својот тим ) и немој да ме сватите погрешно Коби си е БОГ и има решено милијарда утакмици.
Вејд не освои сам титула, имаше искусен центар како Шек кои сеуште можеше да допринесува и тоа многу за својот тим а и имаше и доста солидни играчи кога освоија Мајами.
А за Џејмс викаш му го донеле Шек ? Шек последниве 3 години одвај се движи како да освои титула со тромав играч а башка што е повеке повреден отколку здрав.

ШУТОТ
http://www.nba.com/playerfile/lebron_james/career_stats.html
http://www.nba.com/playerfile/kobe_bryant/career_stats.html
Career Леброн 0.475%
Career Твојот златен шутер Коби 0.455%
Сигурно знаеш математика

a wade kade bese so boston minatata utakmica u playe off? aaaa? na edna utakmica samo koga razmava trojki i koga tepase miami go imase posle dupka

ШУТОТ
http://www.nba.com/playerfile/lebron_james/career_stats.html
http://www.nba.com/playerfile/kobe_bryant/career_stats.html
Career Леброн 0.475%
Career Твојот златен шутер Коби 0.455%
Сигурно знаеш математика
Ме боли курац за Брајант,за мене Вејд е најдобар ! Ја само додадов дека Џејмс не го сметам пред Брајант,бидејки Коби е Коби и никад нема да го стигне Леброн тоа што го постигнал Коби! Се уште си стојам на тоа дека Вејд и Коби имаат по прецизни шутеви од Џејмс,иначе вчера МАЈАМИ - Њу Џерси 101 - 89 ! Повторно ВЕЈД најдобар стрелец со 29 поени,а Џејмс 23 !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom