Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки,во колку часот денес започнува драфт-лотаријата по наше време ... ај ако знае некој ќе го замолам да пиши,сакам да гледам?

Дечки,во колку часот денес започнува драфт-лотаријата по наше време ... ај ако знае некој ќе го замолам да пиши,сакам да гледам?
Мислам дека 02-00,бар така рекоа на Спорт клуб.

Ајде вечер е лотаријата нека ни е со среќа па да ни се насмевни среќата топ 3 пик да земиме, не представува Џејмс Ворти LA STAND UP!

10403747_10154213397330341_8779941514229549002_o.jpg

Да го земеме Пеџа Самарџиски и да идеме Јадранска лига... :mad:

Овие Кливленд задниве 100 години имаат топ 3 пикови и уште се лузерски тим.

7 пик ни падна, можеше многу подобро. Ај може ќе им се затнат муцките кои викаа дека се местело за Лејкерси да добијат што е можно појак пик. А иначе Мич, сукај ракавите брате и вади не од гомнава во кои сме моментално.

Ако не го трејдаме пиков, Смарт, Гордон евентуално Шарич можат да бидат опции. Јас кога би бирал Гордон би го земал (Од овие 3ца )

Шарич никако, не е уште спремен за НБА иако има одличен потенцијал. Смарт е ок играч ама не е толку „смарт“ изгледа, затоа што си е склон на тие „детските болести“. Значи и јас сум за Гордон.

Worst season in franchise history gets 7th.
It was a great year.

Убаво напишано.
Мама ни се еба.

Ајде уште може да се десат добри работи... нели Егзум кажуваше дека само за Лејкерси би играл?
Ете му шанса да се докаже сега! (сетете се дека Коби така некако дојде во ЛАЛ)

Шанси за седми пик се Гордон, Смарт и Рендл моментално а јас би сакал да направат трејд на драфтот да можат да го земат 10тиот пик за да го драфтуваат Зек ЛаВин дечкото има одличен потенцијал и е споредуван со Вестбрук само со повеќе кошаркарска интелегенција.. Инаку тоа е што е во гомна сме но секогаш верувам во Мич и другите да не извадат од гомнава во кои завлеговме после забранетиот трејд на Крис Пол. Па што ќе биде нека биде. #InMitchWeTrust

Ебате Кливлендот, пак ќарија прв пик... има нешто сумњиво тука. ;)

Ден Гилберт има дадено да го рокаат во г'зот уште еднаш па можеби другава година ќе бидат во плејоф уфф само како ги мразам маме нивно ги хејтам како и Кливленд така и цела НБА во моментов мразам да ги гледам Лејкерс во длабоки лања не е фер веќе ова прво наместо Аделман доаѓа компироглавиот потоа ни го забрануваат трејдот за Крис Пол, Хауард и Неш доаѓаат повреди милиоон, го отпуштаат компироглавиот доаѓа најлошиот кандидат од сите а тоа е знате кој самиот Брк над Брковите, Коби се повреди, Хауард ни го напика, танкаме една сезона со надеж барем така пополека ќе се извадиме од гомната но неее ебате лотаријата ни даде 7ми пик и да бидат работите по лоши не се знае уште кој ќе ни биде тренер... Да, хејтам во моментов се живо и диво затоа што од респектабилна франчиза од кој сите имаа страв и трепет не направија пародија од екипа. Но имам верба и надеж сепак надежта последна умира зар не???

Сега уште да испаде пак од некаде тој дечкото фанот на Филаделфија, и со третиот пик во раце да ни објасни како не е убаво да се хејта... :P

Ајде, ќе биде подобро... само можеби ќе треба повеќе време за биде подобро.

Сега уште да испаде пак од некаде тој дечкото фанот на Филаделфија, и со третиот пик во раце да ни објасни како не е убаво да се хејта... :P

Ајде, ќе биде подобро... само можеби ќе треба повеќе време за биде подобро.
Некој 100% има играно вуду магии после 2011та кога одпаднавме од плејоф и колни се живо и диво што е поврзано со Лејкерс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom