- Член од
- 24 ноември 2011
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 116
Еј нормално е да го хејтате пошто сите пораснавте со Коби, и преку гла ви е најверојатно од споредби, ама ако го сакате најдоброто за тимот Леброн е решението
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто бе добар е Иги, само ќе треба и уште еден да донесат на позиција 3ка некој добар шутер и речиси сигурно ќе бидеме први следната година само да останат Хауард и Гасол.Ако го донесат Игудала само ќе продолжат да “постат“ со титули.
Рачунај дека Гасол старее и ова се последните негови “добри“ сезони. Игудала не е формулата за шампионска титула, не е лидер како Коби, Леброн, Дурент и слично. Повеќе од извесно е дека некој ќе дојде во Лејкерс, е сеа кој ќе биде тоа ќе видиме, јас сакам некој од најјакиве да дојде, како Леброн, Дурент, се молам да не направат некоја грешка со играчи како Игудала или Џош Смит па да се чешаат после. Не дека се лоши играчи овие али сепак за да бидеш шампион ти требаат играчи со шампионски карактер. Јас стилот на игра на Џејмс не го сакам, но дечкото е моментално најдобар играч и сеедно дали ќе дојде или не јас ќе си навивам за Лејкерси. Нормално, ако дојде малце чудно ќе ми биде да го гледам Леброн во дрес на Лејкерс али ќе пројде и тоа. Али да ги оставиме овие муабети за после сезоната, рано е за трансфери и слични ствари, ипак се е ова во доменот на шпекулациите.Зошто бе добар е Иги, само ќе треба и уште еден да донесат на позиција 3ка некој добар шутер и речиси сигурно ќе бидеме први следната година само да останат Хауард и Гасол.![]()
Гледањето спорт не е само околу победубањето, имањето забава дур го гледаш е далеку побитна работа. (барем според мене)Еј нормално е да го хејтате пошто сите пораснавте со Коби, и преку гла ви е најверојатно од споредби, ама ако го сакате најдоброто за тимот Леброн е решението
Логично е ова, односно варијанти од ова. Коби може и да се „пензионира„ нормално ако тој самиот се согласи. Клубот ќе му го одкупи договорот, односно ќе се договорат за надоместот... и мислам дека така нема да мора да чека цела сезона за да се врати во клубот. Рој направи така, Портланд го пушти од договорот за да се пензионира... после потпиша со нов клуб (сакаше во ЛА, ама не испадна тоа).И исто така најверојатно договорот на Коби ќе биде амнестиран со цел да се обезбеди место во селари кепот за уште еден суперстар. Значи не е ништо официјално, не ме сфаќајте погрешно али доста се зборува околу ова периодов. Можен е распад на триото од Мајами, Вејд у Чикаго а Леброн како што реков во Лејкерси.