раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990

Нека е со лесно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A зошто му туриле капаЛеле со капата ама е смешен.![]()
Не знам и ја тоа не го разбирам, ама си преќутев за да не испадне дека сум се избламирал, можеби е некој медицински кодекс.A зошто му туриле капанема влакно на главата. или нешто изводи...
Освен Хауард ако не се повампири (не го задржувам здивот) не гледам светла иднина за ЛА во краток рок од следниве пар сезони. Ќе видиме што ќе се дешава со Кобе, дајбоже да се врати што порано ама реалноста е дека вакви повреди некогаш завршуваат кариера и кај многу помлади играчи....треба да се најде што смрди во оваа екипа. Што смрдеше цела оваа сезона.
Тргнувајќи од бркови, кловнови и така натака. Лејкерс треба да опстои и после ерата на Коби. Друг ко Коби нема да најдат, тоа е и повеќе од јасно, а без друг како него, оваа управа и овој тим нема да има светла иднина.
Колку време Тим Гровер ќе остане да ја работи таа работа што ја работи ако го каже јавно тоа што сите го знаеме... НЕ СЛУЧАЈНО СЕ ДЕСИ ОВАА ПОВРЕДА СЕГА (а не на пример летово додека ги ладеше јајцата на некоја плажа).Тренерот на Коби и поранешен тренер на Џордан, Тим Гровер изјави дека повредата можи да се случи во било кое време, на било која возраст и дека минутите што ги играл не би требало да имаат никаква улога во настанокот на повредата. Дали држи вода муабетот не знам, ама ете мислење од чоек шо тренирал спортисти цела кариера.
Кај си бе набилдан.Повредада и сигурно се должи на замор и исцрпување колку и да си млад или набилдан едноставно мускулите неможат константно да функционираат исто, со иста сила на таков напор ова ви го кажувам од лично искуство. Сега Коби нека одмори неколку месеци нека заздрави како што треба па ќе видиме што ќе се деси понатаму ама како што е тргнала работата тешко дека во блиска иднина може да се смени нешто...![]()