Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Pravo derbi!!!

Samo da kazam deka voa bese prava NBA,
kosarka,kako sto vika i komentatorot prava,
maska kosarka,bukvalno se zakla so Artest,mislam na L.J.
a koga bese naklupa i so Bryant,ja do sega
nemam videno publikata pocna da vrla so
casi voda,so rekviziti razni,cto retko se gleda,
kaj niv skoro ic.Pravo rivalstvo,pravi odbrani,
odlicna kosrka,samo da bese i rezultatski poin-
teresna,a za Kobe ubavo rece nekoj sekoj,
ke dade 40 so toj sut,katastrofa 11-32,ako
e taka bitno e rivalstvoto cto se vraka,
pa ke kazam ubistvo od odbrani toa e toa.

Не бев во можност да гледам синоќа.Може некој да ми објасне што се случи со тоа шишињата и дали беа наменети за ЛеБрон пошто глеам на крај го погоди нешто во глава.Изгледа имаат гледано Американците клипови од Македонија па си викаат дај и ние...

зашо ми е избришан мојот пост од вчера??????
иначе лоша игра од скоро сите, а и брајант немаше своја вечер...
тој е супер стар и постигна 35 поени со 9 ск. 8 ас. али вечерва имаше катастрофа шут 11-32 ...
сепак да имаше уште некој расположен повеќе за игра како кај кливленд може и ќе победевме...
сепак ајде ништо не е загубено, овоа е само една утакмица :smir:

уште ме интерсира кој ми го избриша постот од пред 2 дена!!!!!!!!!!
никого ни навредив ни ништо,едноставно еден обичен пост беше со малку повеќе навивачки настоен кон ЛА и Кобе....
а повторно се случи такво нешто, ќе почнам и да пцујам и све по ред.... знам дека ова сега е :oftopic: ама ни јас некој мајмун од пред 3-4 дена прв пат што влага у некој форум, и некој си модератор или не знам што да изиграва џек по форумот,сакам да ми го вратите постот...
поздрав и извинете сите други кои немаат врска со ова :smir:

Луѓе може да ставите некое видео од вчера од тоа со мавањето со шишиња, да видам шо точно се десило

Победа на Лејкерс над Кралевите од Сакраменто со 108-109. со 3ка во последната стотинка Коби го реши победникот:vozbud:

Победа на Лејкерс над Кралевите од Сакраменто со 108-109. со 3ка во последната стотинка Коби го реши победникот:vozbud:

Значи колку и да се слаби Сакраменто или колку и да се јаки ЛА Лејкерс во денешницата, секогаш играат натпревари кои не се за луѓе со слабо срце :) и скоро никогаш Кралевите немаат среќа во завршницата... така беше на претходниот натпревар пред 5-6 дена кога се играа две продолженија и тогаш победиија ЛА Лејкерс... така беше кога овие две екипи играа по седум натпревари во Финалето на Западот... :smir:

па дали е ова веќе досадно и смешно? NOOOOT!!:vozbud:
па дали може уште 5 пати сезонава ова да се случи?
и последното прашање...
па дали оваа креатура е од друга планета?

па дали е ова веќе досадно и смешно? NOOOOT!!:vozbud:
па дали може уште 5 пати сезонава ова да се случи?
и последното прашање...
па дали оваа креатура е од друга планета?
Eдноставно тоа е НИНЏА!

Ааау, какво :drk: им манавме на Далас. Ова е игра! :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom