Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Во вториот дел феноменална игра на Лејкерс и се надевам дека на Коби му е поарно на полувремето примал инфузија....
Со побеедите над Бостон и Кливленд Лејкерс покажа кој е кој..ТАКА..

Ало дечко, грип имал Коби, како требаше да се понаша?
Благодарен сум и толку што изигра, можеше и воопшто да не се појави на терен!

Стомачен вирус...

Добра утакмица, ги стегнаа у второ полувреме а на Леброн не му беше денот...Би сакал вакви финале да гледам на крај на сезона...

Вечерва во грдиот термин 4:30 (или подобро речено утре сабалје) настапуваме против Оклахома Сити Тундер.....и секако очекуваме убедлива победа против последнопласираните од “нортвест“ дивизијата!

А заради одличните игри прикажани (26 поени просек) во изминатата недела Пол Гасол го доби признанието играч на неделата од западната конференција!

Еве преглед на распоредот кој не очекува во февруари:

Wed 11 @ Utah 6:00pm

Tue 17 vs Atlanta 7:30pm

Wed 18 @ Golden State 7:30pm

Fri 20 vs New Orleans 7:30pm

Sun 22 @ Minnesota 4:00pm

Tue 24 @ Oklahoma City 5:00pm

Thu 26 vs Phoenix 7:30pm

Fri 27 @ Denver 6:00pm

времињава се по америчко време...така 7:30 кај нив - одговара 4:30 кај нас!

6-te gostuvanja gi zavrsija so 6 pobedi!Sega gostuva Oklahoma i se ocekuva lesna pobeda!Od rasporedov za fevruari poteski se so Utah i Denver!:helou:

На денешен ден во 1992-рата година, легендата на НБА лигата - Ирвин Меџик Џонсон, заигра на 42-риот Ол Стар натпревар, откако 3 месеци порано ја објави шокантната вест дека е заразен со ХИВ вирусот. Меџик дури беше избран и за МВП на натпреварот, откако Западот победи со 153:113, а тој постигна 25 поени и додаде 9 скокови.

Dobro be ovie Lakers dali se normalni? Primaat 50 kosa za 15 min od Oklahoma. Da ti se pluknam vo odbranata so (ne) ja igraat.

I vednas se popravija. Poslednite 7-8 minuti primija 3-4 kosa. Izglea povtorno ke ima Odomination.

Секогаш ги потценуваат ваквите тимови :) Toa e LA.

Uste edna pobeda 105-98 nad OCK.....LA razlikata ja napravi vo vtorata cetvrtina so 35-22,do kraj samo si ja odrzuvase prednosta...

Фала богу да победиме некоја послаба екипа...:toe:

Толку. Не можеме да сврзиме 8 победи во низа. Паднавме во Јута. Јебига. Тоа што боли повеќе е тоа што ова ни беше последен натпревар пред ол старот, затоа чуството на горчина ќе ја чуствуваме 5-6 дена :(

Но сепак имаме причина да се радуваме а тоа е нашиот скор 42-10, кој не прави најдобри во NBA. Главите горе Лејкерс!

Толку. Не можеме да сврзиме 8 победи во низа. Паднавме во Јута. Јебига. Тоа што боли повеќе е тоа што ова ни беше последен натпревар пред ол старот, затоа чуството на горчина ќе ја чуствуваме 5-6 дена :(

Но сепак имаме причина да се радуваме а тоа е нашиот скор 42-10, кој не прави најдобри во NBA. Главите горе Лејкерс!

Кога тогаш мораше да се случи :toe:

Вечер во Стејпл Центар Лејкерс ги пречекува Атланта Хоукс.. Одиме на победа..

Да останеше Шеки кај нас, до сега ке немаше кој да не смени:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom