Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Во тоа време немаше утакмица на Лејкерс да не ја гледам ... Бев зајадан со цела маала оти бев за Лејкерс а другите за Сакраменто за Сан Антонио итн ... Најдобри времиња дефинитивно....

И јас бев сам, дури во цел клас само јас бев за Лејкерс, ама после победите над Сакраменто, кога ќе влезев во училница сите глава доле :pos:

И јас бев сам, дури во цел клас само јас бев за Лејкерс, ама после победите над Сакраменто, кога ќе влезев во училница сите глава доле :pos:

Не доле туку ги немаше да се појават бегаа како од гавол од мене:pos2::pos2:

Да тогаш имавме страшен тим. Сепак за мене 87 тимот со Меџик,Џабар,Купер,Бајрон Скот и ЕјСи Грин беше најдобар тим не само во NBA туку општо спортски гледано.

Да тогаш имавме страшен тим. Сепак за мене 87 тимот со Меџик,Џабар,Купер,Бајрон Скот и ЕјСи Грин беше најдобар тим не само во NBA туку општо спортски гледано.
Топ беа и тогаш...али ја немаше онаа креативност,актрактивност и префинетост што Коби,Шек итн ја понудија...

Топ беа и тогаш...али ја немаше онаа креативност,актрактивност и префинетост што Коби,Шек итн ја понудија...

:o

Може се работи за вкус, ама тој тим ми е нешто незаменливо, свето стварно. Иако немам гледано многу натпревари, даунлодирам колку што можам , и тоа што го гледам е еднакво на оргазам :)

:o

Може се работи за вкус, ама тој тим ми е нешто незаменливо, свето стварно. Иако немам гледано многу натпревари, даунлодирам колку што можам , и тоа што го гледам е еднакво на оргазам :)

Како и сега и во тоа време го имавме најдобриот тренер во НБА Пет Рајли:vozbud:

Среќно, да победиме:helou:

едит. почетокот катастрофа, за 1 минута 5 лични грешки, како да не знаат каде тераат!

Чекам и Гасол да се разиграт (4 имаше прва четвртина) ...оти треба да го растеретат Коби (досега `4)..еве на Фишер засега убо му ојт (очекувам Вујачич да го заменит во втората четвртина) и само така да продолжит...оти морат да се најт друг играч шутер на кој одбрамбениве на торонто ке му посветат внимние да не го дуплираат нон-стоп коби! Ако не..... ќе чекаме нова симултанка... :)

добро е Одом почна да играт нешто...ќе ги стигниме и престигниме до крајот на полувремето...

Ајде за убо да е..

ЕДИТ :ЗАБИВАЊЕ НА ФАРМАР И ВОДИМЕ !!!!!!!!

Почнаа подобро да играат, да се надеваме на победа:helou:

ovoj LeBron ama ljubomoren tip e znaci :vozbud:, evo go trca i on da dade 60 poeni. prva cetvrtina 20, ama za negova zal nema da moze. aj kazuvajte so se desava, jas ne gleam stedam za so boston i cavs.

ovoj LeBron ama ljubomoren tip e znaci :vozbud:, evo go trca i on da dade 60 poeni. prva cetvrtina 20, ama za negova zal nema da moze. aj kazuvajte so se desava, jas ne gleam stedam za so boston i cavs.
Слабо почнавме но се вративме некако, 63-58 е полувреме, води Торонто но очекувам да ја преземеме иницијативата во вториот дел и да победиме:helou:

Слабо почнавме но се вративме некако, 63-58 е полувреме, води Торонто но очекувам да ја преземеме иницијативата во вториот дел и да победиме:helou:

Hehe abe pratam jas mislev da kazete ako ima nekoja povreda ili nekoja tepacka. sepak fala i pozz

Hehe abe pratam jas mislev da kazete ako ima nekoja povreda ili nekoja tepacka. sepak fala i pozz
Засега се под контрола:helou:

И победа на езерџиите 107-115:wink:
Коби Брајант ѕвер со 34 коша, 7 скока и 5 асистенции и 2-3 украдени топки:)
Доста солиден и Гасол со 29 поени, 14 скока и 4 асистенции:)
Се на се добра увертира за утрешното дерби против Бостон. Тешко ќе е но ние веруваме во победа:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom