Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
23 поени wow
дали ќе успеат лејкерс да се вратат од мртвите???
надежта последна умира.

Дечки а бе не е Коби Лејкерс, треба и другите да изиграат. Како преплашени играа првово полувреме.
Јас уште одсега можам да им ја честитам победата на Бостон, а ние шансата ќе ја бараме вгодина!

Where the LAKERS get smacked the fuck up by the Celtics happens... and you still love them...

Katastrofa decki.Kade vi e dzvezdata?Mozebi odgodina pak ke pobara trejd:kesa:...:pos2::pos2:

Katastrofa decki.Kade vi e dzvezdata?Mozebi odgodina pak ke pobara trejd:kesa:...:pos2::pos2:

зашто мора одма да јадеш гомна???? дали те испровоцира тебе некој со некое мислење???ама тоа ти е одма да се јадело гомна. :tapp::tapp:

зашто мора одма да јадеш гомна???? дали те испровоцира тебе некој со некое мислење???ама тоа ти е одма да се јадело гомна. :tapp::tapp:

Ne sakav nikoj da provociram de...Da ne se prepozna vo Dzvezdata?Ne mislev natebe nemaj maka

Ne sakav nikoj da provociram de...Da ne se prepozna vo Dzvezdata?Ne mislev natebe nemaj maka

не сакаше никого да провоцираш а идеш на фан клуб лејкерс и пишуваш провокација и се смееш?? па ако ова не е провокација јас не знам што друго е. wtf???:icon_roll

Деца ај доста ѓурунтии, заврши сезоната, зелените трави се шампиони и готовоо.

У пм слаба игра на Лејкерс.. + Коби не може сам да игра против 3ца..

Во основа целиот тим одигра под ниво во ова финале. Со оглед на тоа како играа против Јута и Сан Антонио очекував многу повеќе но тоа е. Гасол и Одом потполно разочараа со својата игра. КОби исто не беше на висина на својата задача иако беше и одлично чуван. Сепак тимот има капацитет за наредните сезони да се подобри и можеби да дојде до титула.

Се знаеше дека ќе губат ама 40 разлика бе ееј, катастрофа каков Коби каков Лејкерс ги прегазија не знаеја што ги снајде

У пм слаба игра на Лејкерс.. + Коби не може сам да игра против 3ца..

Ne e sam Koby.Sto e problemot?Barase All Star zasiluvanje,go dobi vo Gasol.Go pobara iskusniot play od minatoto go dobi vo Derek Fisher.
Tuka e us eden takov od porano,Lamar Odom i sto poveke saka.
Realno gledano Lakers ovaa sezona se pomegu timovite so najgolem napredok.Lani bea 8 na zapad i padnaa uste vo prvata runda od plejoff.I tokmu zatoa stignuvanjeto do ova finale e soliden rezultat zaniv i e za pozzdravuvanje i respekt...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom