Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Шит и дома изгубија не верувам дека ќе направат нешто 3-1 се у победи за Бостон може да те Бостон 4-2..

Тоа е тоа се опуштија и искусните Селтикси го казнија тоа...Со триото Гарнет,Ален,Пирс потпомогнати од одличниот на оваа утакмица Posey,го завртија резултатот во нивна корист а имаа негитива и по 25 поена...Јас сум неутранлен (т.е навивач на Далас сум)ама колку ме има ОДОМ изнервирано....Т.Е ме нервираат такви играчи што играат 1-2 четвртина а кога е најпотребно СПИЈАТ,т.е немаат срце за да решат утакмица...И чекаат само од Коби да преземе одговорност како и секогаш ама тоа е ...Според мене Бостон е новиот НБА шампион...:toe:

OхОоОоОоОо го примивте апчето а .. ? ХаХааа :smir:

LELE BE

A 6о убаво мѕ тргна 1 четврина само Коби послабо.

OхОоОоОоОо го примивте апчето а .. ? ХаХааа :smir:

Troll Alert. WOOT WOOT.

Ако изгубивме млад тим сме, Лејкерс во наредните 4-5 години ќе бидат нон стоп тука. Не заборавајте дека играме без центар. Гасол не ја играа својата позиција во која е најдобар.

П.С Уште има за играње :)

П.С 2 Видете го Саша како плачи :(

2mx0fwj.jpg

wow.... ја гледав првата четвртина и се тргнаводпред телевизор, си реков готово тепавме,ама и овие ептен се опуштиле. КО говидов резултаттот денес се здрвив. Нејќам ни да ја гледам репризата оти ќе треба дасе нервирам многу.

У пи’ку матер. Од готово вересија направивме.
Ариза беше одличен.
Има шанси сеуште. Со овој тим на Лејкерс се е можно.

Катастрофа! Немам друг коментар!

Пресвртот беше во стил на четвртиот натпревар против Сакраменто пред некоја година ама за жал сега за противникот. Сега и моралот на екипата е низок така да титулата е речиси недостижна. Сепак не смеаат да се предадат. Зашто па да не се добијат 3 натпревари по ред? Чуда се случуваат.

Од 20 разлика, на -6. Глупости бе, сега ке треба мачење (:

premnogu se opustija taka ne se biduva sampion:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom