Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не прашувајте повеќе дали ќе ја даваат втората дали третата утакмица...сите утакмици ќе ги даваат на МТВ и на ОБН.

to4no .. site utakmici ce bidat so prenos i snimka na мтв ..... NAPRED LEJKERSI !!!!!!!

Губевме 24 разлика за на крај да намалиме на САМО 2 разлика!!!!

Но сепак, Boston не тепаа со 108:102

уффф можевме да ги тепаме за малце ...ама добро е барем шо коби колку толку се врна у форма ..ајде наредните 3 утакмици наши се

Таа е дечки можевме и да тепаме на крајот ама сепак едно голема браво од мене за борбеноста, ваква игра (како во последната четвртина:)) 3 пати се наши, после ќе им земеме еден брејк секако, само да ги оперисаме 3 пати во Холивуд. :)

Не може да играат една четвртина добра и да се надеват да победат. Не може...така не се освојува НБА финале. Играчи од која зависи играта на Лејкерс апсолутно ги нема воопшто...кај е Одом? Радманович за 100 секунди две лични? Коби првото полувреме пак исто неконстантен...не може вака... Исто судењето беше многу лошо...сепак тоа не е изговор...тоа е тоа....не губам надеж јебига...

A бе овие Бостон ко реал ги мрзам, напраиле тим со 4 ол стар играчи. Ако не му тргне на еден ќе погоди другиот. Коби нема подршка од соиграчите. Мора да се подобри играта во одбрана особено скоковите бидејќи многу топки под наш кош ни земаат копуциве. Тоа од мене:)

edvaj cekam da go gledam natprevarot vo lejkers mora na pobeda da odime nema druga opcija

Ајде момци последна шанса вечер, сеа ако не ги тепаме ојде титулата... и тоа кај зелените...

:violent1::violent1::violent1::violent1:
bos.gif

abe sea gleam deka site nba ekipi mnogu podobro igraat na domasen otkolku na gostinski teren osobeno vo play-offot.......

da dojdat lakersi u ''plava dvorana'' mislam deka kje padnat pod atmosferata...

a za boston pa da ne zboram.....oni na gosti se tapa .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom