Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека му е честито и вечер да ги скршиме само штета нема да можам да ја гледам утакмицата не ми се чека до 4 и 30 сабајле :) мислам дека Јута ќе ги тепаме 4-1 или 4-2 тоа е моја претпоставка.

da ne ja davaat na mtv utakmicava???????????

Хмм не знам за оваа, сигурен сум дека Петок ќе ја даваат третата во 3:00.

DADA najavija deka keima prenos na MTV

Не ја давајаа, на NBA TV ја имаше.

Инаку победа 120-110.
kobeintromvp_627_080507.jpg

Staples Center не бил вака електричен,гласен долго долго време, публиката дури и правеше бранови,сите во жолти дресови, држат табли со MVP. Натпреварот требаше да почне во 4:30 но додека Штерн му ја додели наградата поминаа пола сат, па така започна во 5:00.
Вистинско MVP издание на Коби со 34 поени и 8 скока, но разлика на овој натпревар направи повторно Фишер со 2-3 важни тројки, кои успеаа да ја држат Јута на дистанца. Го имавме цело време водството, ни се доближија најмногу на 4, но тоа беше најмногу што направија.

Петок 3:00 на МТВ и OBN третата утакмица. :smir:

Odlicen natprevar, slagot na tortata bese pred pocetokot na natprevarot koga mu ja dodelija nagradata pred prepolniot Stejpls Centar koj bese mnogu glasen vo tekot na cel natprevar. Mislam deka Lakers sigurno ke pobedat barem vo eden natprevar nadvor od doma i plasmanot ke bide zagarantiran doma vo pettiot natprevar!

А у Петок оваа шо е ќе ја има веројатно на МТВ или ОБН?? у 3 саат ќе се игра нашо време нели??

Man !!!

CP3 nosese patiki na koj bese napisano,
imeto na Bryant,modelot ne bese NIKE,
samo dodatok so golemi bukvi na sredi-
nata na patikata,modelot cto si go nosi
sekogas CP3 crnite za na gosti patiki.

Епа сега ќе ги тепаме сто посто мислам дека оваа е во гости? :) Ќе биде тешко ако е во гости но се надевам ќе ги тепаме..

Шо си беше убав терминот за првиот меч во 10 и нешто навечер. Ова во 3. Нека не заебават сигурно во Јута сите спијат то време.

Шо си беше убав терминот за првиот меч во 10 и нешто навечер. Ова во 3. Нека не заебават сигурно во Јута сите спијат то време.
OMFG!!!!

btw ај пошто не бев нешто активен на форумов последниве 20 дена да напишам дека јута се добар противник очекувам да ни земат 1-2 партии и тоа дома кај нив. јаки се дома 37-4 у пм ќе биде тешко во солт лејк сити.
финале мислам дека ќе играме против хорнетс. ќе гледаме добри натпревари против хорнетс.
and at the end KOBEEEEEEEEEEEEEE RULZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!
MVP можеби требаше и пред тоа да земе ама еве стигна.
напред езерџии!!!

fino go izedoa lakersi.... redno bese da izgubat, koba slabo prvo poluvreme a odlicno vtoro,gasol slabo cela utakmica posebno vo skokovite, odom standard, fisher isto, site bea ok,vujacic ne bese na nivoto od prethodnite utakmici, radmanovic imase samo prva cetvrtina so 8 kosa a posle se izgubi.

kaj utah prednacea okur i boozer ..... okur gi eba so sutot od dalecina, boozer imase 23 kosa i 20 skoka, williams bese odlicen vo razigruvanjeto a kirilenko bese indikatorot so im pomagase koga e gusto.........

sea serijava e uste pointeresna , 4-ot mec se igra u nedela u 21.30 po nase ,direkten prenos na obn a mtv kje dava snimka od 00.00 istata vecer.........

let's go jazzzzzzzz!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom