Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
gledam deka ima samo 2-3 taka po teski natprevari ama drugite se sosema lesni i ocekuvam pobedi

Крајот на сезоната/почетокот на play off-от.

Фала брат!
Од сите утакмици што остануваат до крајот 3 порази максимално очекувам може и помалку ама ќе видиме.
Вие кој сакате да ни падне у плеј оф у првата рунда, се е јаки противнци на Западот така да ќе ни требаат нашите Big Man, Gasol i Bynam ако сакаме нешто повеќе оваа година.

a drugiot mi e za,
Gasol luge moi vo play off bidete realni dosta raspravija,
od kaj site ne mrazat uste nie da se jademe,realno
duelite se vie Gasol-Amare,go gubi taka odime na ,
ponatamu so Duncan 100%% i toj go gubi tesok
centar cvrst vo odbrana,sega so David West toj
mislam deka go zima,so Bozer toj neka go zeme,
ako bi igrale finale so KG negoviot idol na site vreminja
negova licen komentar,teorija nema,so so R.Wallace
50-50,itn i itn dolga e do sabajle taa analiza,celiot
tovar e na vtoriot MJ Kobe Bryant i pomos Lamar Odom,
pa i od celiot tim e dobro dojdena,da ne analiziram
drugite timovi,kako naj zagreani vie L.A.moj licen kom-
entar za 4 i 5 posicija za Gasol a Bek Suter na site
naredni utakmici nema zbor koj e koj,drugite pozici
so isklucok na Odom,go gubite so 10000 % garancija,
I LOVE MACEDONIA- By Man-J.O'Neal 7 Forever - INDIANA.
Се е тоа добро кажано, но тука е (т.е. ќе биде тука за плејофот) и Бајнам:smir: , и ај прогнозирај кој центарски тандем би се носел со тие два џина:helou: .

Пораз 95-108.

Бавно,неконцентрирано,ПОВТОРНО премногу пасивни во одбраната, и еве како лесната победа стана срамен пораз на домашен терен.:tapp:

П.С New Orleans си победи, и сега ни бега со 2 утакмици.

џабе без центри квалитетни не правиме ништо.
гасол враќај сеееееееееееее

А бе во плеј оф ќе покажеме кој е кој, сега не се нервирам многу со оглед на ситуацијата во која сме без двата центри!

џабе без центри квалитетни не правиме ништо.
гасол враќај сеееееееееееее

Нема Гасол да се врати и оваа недела, значи џабе сите вести ова-она.
Кога ќе го видам на терен, тогаш ќе поверувам и ќе пишам дека се врати,од овие шпекулации ми е преку глава.

А бе во плеј оф ќе покажеме кој е кој, сега не се нервирам многу со оглед на ситуацијата во која сме без двата центри!

Па јас би рекол уште подобро-двајца стартери.Гасол ќе ја превземе позицијата 'forward' на Радманович, а Бајнам центар.

Бајнам-Гасол-Коби-Фишер-Одом.

Е тогаш ќе видиме кој е кој :wink:

Оф-топик: Крис Вебер реши да ја заврши кариерата, поради сите повреди што му се случија во последниот период. Баш штета, секогаш ми бил фер и добар играч.

ke ga davat li LOS ANGELES LEAKERS -MEMFIS

Пораз 111-114.

Само ќе кажам дека Мемфис има скор од 5-30 на гости, е сега заклучете сами колку лошо изигравме. Само жалам што останав до 6 сатот да се нервирам.:nerv:

lakers sucks
два пораза од апсолутни аутсајдери, џабе 53-ка со 10 скока и 1 асистенција на Коби и 18 офанзивни на тимот кога Ламар Одом или мистер трипл дабл имаше 11 скока, 11 асистс и 2 поени со 1/7 шут од поле и тва Вујачич тројки шутираше 3/14

целата екипа на ЛАЛ за тројка мизерни 15/45 ( си мислаш фени ги гледам само тројки маат ама они и погодуват):smir:
следна ви е со вашингтон у недела

Изгубивме од една од најслабите екипи од кога се повреди Гасол мислам најдобрата победа ни е против Далас и мислам дека ни е и единствената :S за вчера како и секогаш најрасположен Коби 53 поени 9 тројкино сепак не беше доволно.

Ах и Дерек Фишер заработи повреда на десното стапало,повреда која за да помине треба од 6 до 8 недели,не се знае дали ќе игра,а и да игра нема да е 100 %.

Да ти се плукнам во среќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom