Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
не беа доволни ни 53 поени на коби. сега очекувам само play-off кога ќе се вратат гасол и бајнум. од мемфис да се изгуби? па тоа е жива мизерија у пм. али ако ќе се подобриме. поздрав езерџии каде и да сте.

Влеговме во мала црна серија но тоа е данокот што мора да го платиме поради повредата на Гасол и Бинум. Сепак оптимист сум дека кога ќе се вратат, во плеј оф ќе газиме!

Да, затоа вечер мора да се победи за враќање на самодовербата и првото место во нашата девизија!

денеска победуваме сигурно. ќе им одржи лекција џекси и се ќе биде во ред.

Победа по продолжение 126-120.

Коби 26 поени и 13 асистенции. Пак лошо во одбраната изигравме, ама еве овој пат победивме.

Наредна со Портланд пак дома :)

Ај честито нека ни е победата Радманович и Вујачич многу добро играле а Радманович од кога се врати мислам дека сите утакмици убаво ги изигра.поззз

Лелееее дочекавме и ние да победиме фала Богу и оваа ако ја изгубевме незнам шо ќе се случеше.
Одлична партија на Радманович ама од него ваква игра и очекував, многу пријатно ме изненадува Саша Вујачич кога ќе му фати тоа шутот за 3 страшен е, има иднина во него.

bas bi sakal da se padnat LA-phoenix vo prvo kolo od play-off,sea kao sto stojat rabotite,taka kje bide.............
toa kje bide mozda najinteresna dvojka od prvoto kolo iako celiot zapad kje bide poluden..........
se plasam od toj phoenix ne za drugo nego poradi raja bell i negovoto vlijanie vrz kobe.....
so nedovolno izlecen bynum i rovit gasol tesko kje bide protiv shaq i amare.
mozda treba takticki da izigraat za da go izbedgnat phoenix.........

Дефинитивно треба да се избегнат Феникс и Сан Антонио тие најмногу ме плашат.

Гасол наредниот натпревар се враќа по 9 меча пауза.

Imav ban 3 dena zatoa me nemase :)
Ajde sega so Gasol se vrakame na pobednicki pateki!

Pobeda 104-91.

Odlicna igra na cel tim, posebno Kobi so triple-double. Vednash se zaprimeti vrakanjeto na Gasol koj postigna 10 poeni,7 skoka i 6 asistencii.

P.S Bynum se vrakja za 4-5 dena:vozbud:

Браво за Коби кој одигра маестрално, 36 коша, 13 скока и 7 асистенции. Се забележа враќањето на Гасол. очекувам пеколен финиш без пораз на Езерџиите:pipi:

Има да газиме со Бајнам еј, само незнам шо ќе правиме со Одом ќе седи на клупа или 3 ќе го игра Џексон, оти мислам дека 4 и 5 се зафнати за Бајнам и Гасол ама пак Ламар многу убаво изигра кога беа повредени овие двајца па ќе биде штета да седи на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom