Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
11895227_892770714092588_7385197516893181218_o.jpg

Голем поздрав, Езерџии. Нов сум на форумов, меѓутоа одамна ги следам вашите постови и решив и јас да се приклучам во дискусиите. За Лос Анџелес Лејкерс навивам уште од 2002 година, до ден денес. Сите го знаеме резимето на овој тим, колку титули се освоени и колку hall of fame играчи го имаат носено жолто-виолетовиот дрес. Во поново време и покрај тоа што, како навивачи се соочивме со 3 мизерни сезони, јас останувам оптимист. Тимот е потполно реконструиран за престојната сезона (која мислам дека, за жал ќе биде и последна за иконата на овој тим и лично мој идол, великанот Коби Брајант), со далеку подобри поединци од минатите три. Најмногу очекувам од децата на тимот, односо тројката Рендл, Кларксон и секако ДеАнџело Расел. Тие се кошаркарите кој треба да го вратат тимот на шампионските патеки, можеби не веднаш, но што побрзо, тоа подобро. GO LA !!![DOUBLEPOST=1441695291][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Рон Артест почнал да тренира во кампот на Лејкерси. Според мене лош потег, издуван играч е. Едино ако може да помогне со развојот на младите играчи, меѓутоа и тоа е под знак прашалник. Се надевам дека грешам.
Плејот Хуертас и официјално потпиша за тимот, не се познати формалностите. Играч за ротација, со големо искуство, играч од кој може многу да научат Кларксон и Расел.
По првичните најави, сепак Џордан Кларксон нема да заигра за репрезентацијата на Филипините на престојното азиско првенство на ФИБА. Добро е, Кларксон мора максимално да се посвети на тренинзи со тимот. Многу се очекува од него а со играње на првенството, ќе ризикуваше да се повреди.

Ебате управата ебате... го шутнале Упшоу за да го задржат Сакре. :facepalm:
Дечкото јес да има проблеми, ама можеа да му дадат шанса со негарантиран договор и да шутнат на првиот проблем. Сакре после неколку сезони е јасно дека повеќе нема да има никаков напредок - не го бива ни за одбрана ни за напад, толку години добива минути за играње, а еден пост потез не успеа научи, шутот му е подпросечен и генерално е тапа.
Нека ме потсети некој, што функција има Сакре во тимот? Да навива и да мафта со пешкирот?? :cautious:

Многу потенцијал има Упшоу, ако ништо друго барем во нивниот тим во д-лига ќе биде. Од Лејкерс викаат дека има уште многу да работи за да стане добар играч, ништо чудно да го следи патот на Вајтсајд, па така да стигне до поголема улога во НБА. Со самото тоа што сите тимови го пропуштија на драфтот за други играчи, и што уште не е земен од ниту една друга франшиза можеби донекаде и се во право Лејкерс. Колку и да ги бранам, едно стои, Сакре зима плата за џабе, зима место од тимот за џабе, поарно чирлидерка да земеа место него, еден хук има научено во кариерата...

Ма и скајхук не знае како што треба, да бидеме реални човекот едноставно не е за во НБА.
Тој Упшоу можеби е нешто со буби во главата, и не кажуваат нешто. Ама управата е за никаде, се додека Џими Бас ги води работите... Не гладаат Лејкерс бел ден, додека не си иде од управа.

Е значи ептен се напнувам коа ќе заебат вака убаа утакмица,у која цело време водат.Рубио ни ебат матер у права смисла на зборот:tapp:

10 секунди до крајот Скот не го боли курот за тајмаут па мораше Коби да го бара на 4 секунди до крајот и на крај изгубија....кое незалагање која пеза се не ми се верува....нема никаква тимска игра нема никаква игра и желба во овој тим....прва утакмица, ја гледав и толку...

Џордан Кларксон, најдобриот играч у Лејкерс, изигра само 30 минути, а најверојатно у новиот мастерплан ќе биде спот-ап шутер.:pos:

Hands down Byron, hands down.:cuc:

Kobe Bryant on his, and his team's, rough start: "I'm just playing like $hit right now. I'm getting the shots I want. I'm just not making them."

He added, "I'm the 200th best player in the league right now. I freaking suck."

Познавајќи го, тешко им се пишува на следните со кои играме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom