Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ми текнува кога дојде Милнер викаа на кое дереџе сме дошле после Суарез седмицата Милнер да ја носи. Страшен работник, сѐ поретко ги има вакви.

Нееееееего, Лалана ваљда ќе ни биде втората 6ка сезонава :D

Нееееееего, Лалана ваљда ќе ни биде втората 6ка сезонава :D
Се надевам дека ќе ни биде третата 6ка, ако го нема Фабињо јас секогаш Хендерсон би го играл таму прво, ама Клоп си знае, да не му се мешаме. [emoji3]

Нигде ве нема кога губиме

Многу подобри од Дортмунд, првите два гола што ги примивме буквало ЗАСПА одбраната.

Ништо од трансфери летово, нема ни шпекулации, и Клоп пред некој ден искочи со таква изјава дека не планира да троши. Иначе што играат со едни исти нон стоп, секое лето со Борусија играме.

Има еден лев бек Ларуци, прекомандуван од крило, сеуште е млад па Робертсон ќе биде повторно без конкуренција, Милнер ќе покрива.

Хари Вилсон ми делува како да можи да добива повеќе шанси, од другата страна Кент не ме бендисува многу.

Брустер би можел да биди замена за Стариџ

Клајн на припремиве не импресионира многу, би можел да го прати Клоп повторно на позајмица.

Другото горе долу е покриено

Вилсон и Брустер ќе добијат доста шанса сезонава според мене, поготово Вилсон. Имаат осет за гол и двајцата, Вилсон повеќе елеганција а Брустер поголем осет за гол, какво поучерче е братот, ќе има следна сезона 4-5 голови.

Ни фали лев бек, ни фали 6ка (Хендо да не игра таму) и ни фали верситилен играч од офанзива. Нема да купиме ништо, очигледно :D

Добро е што не продаваме играчи, ама сега сме тим што треба да атакува на секој фронт и мора да се има силна клупа. Знам дека Клоп ќе извади 110 % и од младите играчи, но една повреда на клучен играч без барем приближно квалитетна замена би направила голема разлика. Да не испадне дека се жалам, имаме одличен тим, ама првиот конкурент за титулата Сити на пример, во напад ги има Агуеро, Стерлинг и Бернардо Силва, а за резерви ги има Жесус, Сане и Марез. Ние од друга страна, на клупата би ги имале Шаќири, Ориги и Вилсон / Брустер. Ова не е баш мала разлика. Средината и одбраната ни се супер би рекол, освен резервен деструктивец и резервен лев бек, тоа веќе и птиците на гранката го знаат.

EABdi4nWkAI1TgV.jpg

Знам кој нема да биди стартер сезонава :pos:

Пеџа мењај анкета, кого ќе купиме летово и сите опции никој :D

• Тажно
Reactions: S.L
Додека чекаме да дојде полноќ за да изглеаме последна утакмица од турнејата во САД, да споделам слики од инста стори на Момо. Братот ја глеа утакмицата од дебито на Стиви.

1563966490763.png

1563966478206.png

П.С. Златниот телевизор :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom