Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку и да го сакам и подржувам Клоп..ама после вчерашното издание на Ловрен,Морено,Матип ако каже дека е среќен и не земе барем еден дефанзивец,може слободно да иде у ПМ.
Инаку ТАА е златно дете,само да е здрав да не го сјебе некоја повреда.

Љамчевски, Грнчаров и Новак за Морено, Матип и Ловрен се Ризе, Карагер и Хипија

Љамчевски, Грнчаров и Новак за Морено, Матип и Ловрен се Ризе, Карагер и Хипија

Матип е добар.. Не може да игра сам,бидејќи со кловнот до него е како сам да игра,па ако му донесат некој саглм деф. ќе биде ОК.. Ама оној командантот дефинитивно за свинска пи*ка не го бива. Вчера на сета нервоза почнав и да сеам :) Наредните 10 да ги одигра како што треба пак,барем кај мене ќе си остане кловн! До сега многу пати правеше така па затоа имав верба демек ај ќе го биде,ама ова вчера беше ВРВ. Исто важи и за Морено.

Како не бил Матип добар :D
Игра со Командантот заедно, затоа ни изгледа ко којзнае колку да е добар споредено со него. Вчера неколку тешки глупости и он имаше.
Морено двете утакмици кај мене нема замерка.

Како не бил Матип добар :D
Игра со Командантот заедно, затоа ни изгледа ко којзнае колку да е добар споредено со него. Вчера неколку тешки глупости и он имаше.
Морено двете утакмици кај мене нема замерка.
Сите тројца се дебили...вчера МорОно 3 пати на дугачок пас од противниците немаше перцепција каде е топката! 4 центаршутеви директно во раце на голман.
Исфрлување на топка ко у мало кога се кладат кој повисоко ќе рогне.
Ловрен еден шут со глава и толку му беше! Немциве му бегаа ко што бегале од Тихи и Прле низ Југославија.
Матип изгубен во простор и време. Пробува да повлече напред и нон стоп остава дупки.
Со ваква одбрана Вест Хем без проблем ќе ни здрви 2-3 парчиња да не зборам за останатите.
Или нека се уозбилат малце или на сите шут карта па нека играат Сако, Гомез и Рагнар

У право е Маринети, Матип е дрво али зошто игра со Ловрен изглеа ко солиден штопер.

Дечково имаше забележителна утакмица против нас.

125 милиони евра од Барса за Кутињо одбиени. Ми се чини и да прифатат, Клоп ќе бара во која банка има најголема камата за да ги орочи :D

Вајналдум убедливо најслаб поединец у сите три утакмици у сезонава. Не дека нешто посебно се Хендерсон и Милнер, Хендерсон у прво беше очај, у 2ро малце од малце се разбуди.. ама барем овие двајца се движат, нешто пробуваат иако најчесто се оди укурац. Ама Вајналдум ликот изгледа тотално незаинтересирано, онака само си трчка.. најчесто ќе застане меѓу 2ца противници и демек еве чека топка.. а уствари се крие ко пичка.

Се да му ебам еј! :mad:

Права мизерија денес, ама дај Боже секогаш ко ќе играме вака да добиваме 1-0 :D Едниствено само ќе го издвојам Робертсон, се покажа во добро светло, посебно во прво полувреме. Салах беше вистинско освежување од ко влезе во игра.

За Хендо немам коментар, јас барем. :D

robertson odlicen, mane men of the match, moram da go pofalam minjole iako nemase mn rabota neka prodolzi da brani vaka ,isto i gomez odlicno izigra vo defanziva mn podobro od klajn ,ocajni bevme vo sredinata bez prav kreativec napadot slabo dobivase korisni topki i najlosi sme na toa centarhalfovskite pozicii srekja bendeke ne ni go sibna koga loftus cik kako parkiran go pretrca klavan ,use pojke se uplasiv koga vleze lofren ocaj sme matip kolku tolku so ni vredi troa pari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom