Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сите се согласуваме дека Сако>Ловрен, освен шефот.. така да џабе муабет

Пирс, Бенет, Доминик и Баскомб велат дека Клоп нит има нит сака алтернатива за ВВД али затоа Екипа.мк дознава пред сите :D :D

Пирс, Бенет, Доминик и Баскомб велат дека Клоп нит има нит сака алтернатива за ВВД али затоа Екипа.мк дознава пред сите :D :D
На Дојче Веле го имаше инфово :D

Koлку пати се дешава нешто специфично да се постира на форумов, како заебанцијата со Чалоба, 10-15 минути подоцна го има кај нив.

Ако некој од нив не го чита форумов, те.

Последно уредено:
Lazio director Igil Tare has confirmed Wesley Hoedt will join Southampton shortly and wished him all the best.
Не дека ќе смени нешто, имаме 5 штопери и онака.

Според екипа.мк сме го договориле Ковачич
@Ilumious има нешто на дојче веле? :D хахахха

Според екипа.мк сме го договориле Ковачич
@Ilumious има нешто на дојче веле? :D хахахха
Има дека некоја Тереза Јохауге ќе ја испушти зимскава олимпијада зш не и ја прифатиле антидопинг жалбата :(

Е ме истролавте ептен хахахаха :)
Не може човек да се израдува дека бараат некое решение за дупката!
Срам да ви е:(

Види го ти Пирс :D :D

Екипа, моите нови идоли хахахаха
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ol-transfer-rumours-benedikt-howedes-13515801
Врвот беше Делчево њуз еднаш кога пишаа Ван Перси назад уште следно коло? А сите англиски медиуми викаа две недели пауза, тогаш кога се удри од камерата против КПР ако памтиш. Не се врати РВП одма? :pos:

Врвот беше Делчево њуз еднаш кога пишаа Ван Перси назад уште следно коло? А сите англиски медиуми викаа две недели пауза, тогаш кога се удри од камерата против КПР ако памтиш. Не се врати РВП одма? :pos:
хахаахаахахаахаахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom