- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Добро која денес беше улогата на Вајналдум ако може да ми каже некој? У прво полувреме посебно дали имаше другарот 5-6 допири со топка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа Клоп сака да го продава, а ФСГ сакаат да го зачуваат. Овој е тотално забеган и ако продолжи вака ќе го јади стапот за брзо. За глупостите со некупување играчи не ми се ни дискутираСмешно е ова како им го перат мозокот на Кутињо и Дембеле. Верувам во тоа што кажа Клоп дека нема давање. Конечно Клоп дојде во клуб што не мора да продава и мислам со задоволство ќе го искористи тоа.
Брат, реално Мињоле не можеше ништо да направи и плус, играчот беше во офсајд а и Мињоле беше под фаул. Мислам дека денес не беше воопшто виновен за примените голови.
Морено нон-стоп го игра ?!?! хаха ахах добаар...Kaj klopp primetuvam deka e tezok inat covekov, ide so glava niz zid znae sam deka lovren i moreno se cepenici i non stop gi forsira, celo leto imase bek da kupi i stoper, van dijk ako ne uspee da go kupi tesko ke bide sezonava.
Морено нон-стоп го игра ?!?! хаха ахах добаар...